Transportni trakovi in jermena v kmetijstvu


Transportni trakovi in jermena v kmetijstvu: hitra dobava, zanesljivost in učinkovite rešitve!

V podjetju Publica TRS ponujamo bogat nabor transportnih trakov in jermen, prilagojenih za uporabo v kmetijstvu. Naši tehnični sodelavci vam svetujejo pri izbiri optimalnih rešitev, ki ustrezajo specifičnim zahtevam vaših proizvodnih procesov oziroma kmetijskih strojev.

Svetovanje za izbiro optimalnega transportnega traku ali jermena

Pri izboru primernega transportnega traku ali jermena so vam na voljo naši tehnični sodelavci, ki poznajo tehnične lastnosti posameznih transportnih trakov in jermen, njihove prilagoditve za kmetijsko panogo ter bogate izkušnje pri njihovi implementaciji. S strokovnim nasvetom vam pomagajo izbrati najboljše rešitve, ki bodo zadovoljile tehnične zahteve vaših proizvodnih procesov in pogona ter so cenovno ugodne.

Transportni trak za krmilni voz


transportni trak za krmilni voz
ponujamo PVC ali GUMI transportne trakove. Tip in debelino transportnega traku prilagodimo zahtevani količini sena ali silaže, ki dnevno potuje po transportnem traku. Število prečnih profilov, ki so iz PVC materiala in dodani z visokofrekvenčnim  varjenjem, pa prilagodimo pogonu oziroma tehničnim zahtevam krmilnega voza.
VEČ

Transportni trak za drva / sekance


Image
Tip transportnega traku (PVC ali GUMI), debelino transportnega traku, prečne (PVC ali kovinski) in vodilni profil prilagodimo količini proizvedenih sekancev ter pogonu oziroma tehničnim zahtevam krmilnega voza.
VEČ

Transportni trak za balirke


Image
ponujamo GUMI transportne trakove, ki so tehnično prilagojeni za transport sena v proizvodnih procesih na strojih  za baliranje sena. GUMI trakovi so odporni za uporabo na prostem in so primerni za uporabo tudi v primeru večjih sil.
VEČ

Transportni trak za kosilnice


Image
Ponujamo PVC transportne trakove, ki se namestijo na obračani in zagotavljajo nemoten transport pokošene trave. Pri izbiri optimalne debeline transportnega traku so pomembne informacije o obremenitvah, ki jih pričakujemo, in tehnične značilnosti kmetijskega stroja oziroma priključka.
VEČ

Transportni trak za transport živalskih iztrebkov


Image
Ponujamo transportni trak za transport živalskih iztrebkov, tudi za transport gnoja pri prireji jedilnih jajc. Transportni trak iz Monolytic PP materiala je lahko širine do 1.000 mm in je praviloma nameščen pod rešetkami za transport gnoja. Transportni trak je odporen na agresivne snovi v kokošjih iztrebkih in je zato primeren za transport gnoja pri manjši kot pri večji prireji jedilnih jajc.
VEČ

Transportni trak za zgrabljalnike


Image
Ponujamo PVC transportne trakove, ki se namestijo na obračani in zagotavljajo nemoten transport pokošene trave. Pri izbiri optimalne debeline transportnega traku so pomembne informacije o obremenitvah, ki jih pričakujemo, in tehnične značilnosti kmetijskega stroja oziroma priključka.
VEČ

Sezonska razpoložljivost rezervnih delov

Zavedamo se, da je delo v kmetijski panogi lahko sezonsko, zato po dogovoru z vami pripravimo rezervne transportne trakove ali jermene. Zagotovimo tudi hitro dobavo da ohranite nemoteno delovanje vaših kmetijskih strojev tudi v najbolj obremenjenih obdobjih.

Inovativne rešitve transporta zahtevajo tehnično znanje in bogate izkušnje

Naši tehnični sodelavci posebej opozarjajo, da so rešitve transporta na kmetijah zelo različne, v številnih segmentih tudi inovativne. Prav zato je za učinkovite rešitve pomembno tehnično znanje o transportnih trakovih in jermenih, bogate izkušnje z njihovo implementacijo ter spremljanje aktualnih trendov v kmetijstvu.

Za optimalne rešitve se posvetujemo tudi s tehničnimi sodelavci partnerjev v tujini

V primeru, da naši tehnični sodelavci nimajo izkušenj z implementacijo posameznega, tehnično prilagojenega transportnega traku, se o zanesljivosti in življenjski dobi posvetujejo s proizvajalcem ali partnerji s Slovenije in tujine. S tem zagotovimo dostop do širše palete rešitev transporta v proizvodnih procesih v kmetijstvu.
TEHNIČNO ZNANJE, KI OBLIKUJE PRIHODNOST.
ZA VAS IŠČEMO INDIVIDUALIZIRANE REŠITVE, STROJEGRADNJA OEM
IZKUŠNJE IN ZNANJE NAREDIJO RAZLIKO.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.