Transportni trak za balirke:

SaraUncategorized

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične zmožnosti tako GUMI transportnih trakov, zato pri nakupu transportnega traku za balirko najprej pogovorimo in svetujemo glede debeline transportnega traku. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno ceno transportnega traku. Za transportni trak za balirke ponujamo GUMI transportne trakove, ki so tehnično prilagojeni za transport sena v proizvodnih procesih na strojih za baliranje sena. GUMI trakovi so primerni za uporabo na prostem in za proizvodnje procese z večjimi silami.

transportni trak za balirke

Naši tehnični sodelavci vam svetujejo pri izbiri tehnično prilagojenih GUMI transportih trakov za baliranje. Ker baliranje v Sloveniji poteka sezonsko, v poznih pomladnih, poletnih in zgodnih jesenskih mesecih, vam ponujamo tudi dostavo s hitro pošto in odziven servis. Po dogovoru pa lahko pripravimo tudi rezervni trak.

Tehnične lastnosti transportnega traku za balirke

Tip transportnega traku /  tehnično prilagojeni GUMI transportni trak za balirke s strukturo

Optimalna izbira transportnega traku

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične zmožnosti tako GUMI transportnih trakov, zato pri nakupu transportnega traku za balirko najprej pogovorimo in svetujemo glede debeline transportnega traku. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno ceno transportnega traku.

TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.