TEFLONSKI TRANSPORTNI TRAKOVI
(Kastilo)

Image
Teflonski transportni trakovi proizvajalca Kastilo so sinonim za vrhunske rešitve na področju transporta v panogah, kjer so visoke temperature. V podjetju Publica TRS s svojim znanjem in izkušnjami že več kot 10 let zagotavljamo tehnično podporo ter optimalne tehnične rešitve za proizvodnje v malih in večjih podjetjih. Po potrebi se povežemo tudi s tehničnimi sodelavci proizvajalca.

Specifikacija teflonski transportni trakovi

  • Teflonski trakovi
  • Mrežasti teflonski trakovi

Teflonski transportni trakovi - rešitve za visokotemperaturne proizvodnje

Teflonski transportni trakovi proizvajalca Kastilo so idealni za proizvodnje, kjer so temperature višje od 200 °C in kjer poliuretanski ali silikonski materiali ne ponujajo primernih tehničnih rešitev. Uporaba teflonskih transportnih trakov zagotavlja nemoten prenos blaga in izdelkov, saj trakovi ohranijo svojo trdnost in ostanejo nespremenjeni tudi v temperaturno zahtevnih proizvodnjah.

Tehnično znanje in izkušnje podjetja Publica TRS

V podjetju Publica TRS vemo, da ima vsaka proizvodnja svoje edinstvene zahteve, zato rešitve prilagajamo specifičnim zahtevam naših strank. Naši tehnični sodelavci vam svetujejo po telefonu ali po ogledalu proizvodnje in vam glede na vaše potrebe in cilje svetujejo glede izbire optimalnega teflonskega transportnega traku.

Zanesljiv partner za velika in mala podjetja

Z izbiro teflonskih transportnih trakov proizvajalca Kastilo v podjetju Publica TRS ne boste dobili le vrhunskih transportnih trakov, ampak tudi zanesljivega partnerja, ki razume vaše specifične potrebe. Naš cilj je zagotoviti teflonski transportni trak, ki vam bo pomagal doseči vaše cilje.

Poiščite svojo panogo

Obrnite se na nas in predstavili vam bomo, kako vam lahko s teflonskimi transportnimi trakovi proizvajalca Kastila pomagamo optimizirati transport v proizvodnih procesih visokih temperaturah. Veselimo se priložnosti, da vam bomo lahko pomagali.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.