JERMENA


Jermena so ključen mehanski element v proizvodnih procesih, ki omogočajo natančen, učinkovit in zanesljiv prenos moči. V podjetju Publica TRS ponujamo tri tipe jermen, ki so z različnimi tehničnimi rešitvami prilagojeni za uporabo v različnih industrijskih panogah. Pravilna izbira jermen je pomembna, ključna za nemoten transport v proizvodnih procesih.

V podjetju Publica TRS vam lahko svetujemo glede izbire optimalnega jermena - glede na specifične potrebe vaše proizvodne linije ali proizvodnega procesa, tehnične zahteve pogona in druge parametre - ter dobavimo široko paleto jermen.

STOPITE V STIK Z NAMI
PU okrogla jermena

PU okrogla
jermena

so nepogrešljiv del transporta v proizvodnih procesov, predvsem za pogon valjčnih prog in transport predmetov v proizvodnih procesih.
VEČ
ploščata jermena

Ploščata
jermena

se najpogosteje uporabljajo za prenos v proizvodnih procesih, kjer je poleg prenosa moči in gibanje potreben tudi prenos navora.
VEČ
zobata jermena

Zobata
jermena

so ključen element za zanesljiv in učinkovit prenos moči in gibanja v proizvodnih procesih različnih industrijskih panog.
VEČ
TEHNIČNO ZNANJE, KI OBLIKUJE PRIHODNOST.
ZA VAS IŠČEMO INDIVIDUALIZIRANE REŠITVE, STROJEGRADNJA OEM
IZKUŠNJE IN ZNANJE NAREDIJO RAZLIKO.

KONTAKTIRAJTE NAS

Če želite izvedeti več o naših jermenih ali potrebujete pomoč pri izbiri optimalnega jermena, se obrnite na nas. Veselimo se priložnosti, da vam bomo lahko pomagali pri izboljšanju vaših proizvodnih procesov.

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.