SERVIS TRANSPORTNIH TRAKOV IN JERMEN


Image
Image
Image
Image
Image

V podjetju Publica TRS združujemo strokovno znanje o pogonskih aplikacijah in tehnično znanje o transportnih trakovih in jermenih z zanesljivostjo ter predanostjo učinkovitim rešitvam transporta. Poslanstvu podjetja sledimo tudi pri zagotavljanju storitev, tudi pri servisu transportnih trakov in jermen.

Učinkovite rešitve transporta v proizvodnih procesih ter kvalitetno storitev servisa transportnih trakov in jermen so prepoznala vodilna podjetja v različnih panogah. To nas uvršča med zanesljive partnerje številnih podjetij.

Tudi pri servisu smo predani kakovosti in tehnični odličnosti

Ponujamo popravila PVC in PU transportnih trakov, gumi trakov, tudi s kitom za prvo pomoč, ter pomoč pri reševanju drugih izzivov povezanih s transportnimi trakovi in jermeni.

Servis lahko poteka v servisnih prostorih podjetja ali na sedežu podjetja

Servis transportnih trakov in jermen lahko poteka v servisnih prostorih podjetja (v Kamniku na Usnjarski cesti 9) ali v dogovoru na sedežu vašega podjetja oziroma v proizvodnih prostorih.

Strokovno in tehnično znanje združujemo z bogatimi izkušnjami

Tehnični sodelavci podjetja Publica TRS zelo dobro poznajo različne pogonske aplikacije in tehnične lastnosti transportnih trakov in jermen. Vsak dan ju združujejo z bogatimi izkušnjami, zato lahko ponudimo kvaliteten servis in sledimo cilju naših strank - zanesljiv transport v proizvodnih procesih.

Izkušnje v različnih industrijskih panogah

V podjetju Publica TRS imamo bogate izkušnje s servisom transportnih trakov in jermen v različnih industrijskih panogah. Naši tehnični sodelavci so se srečali z različnimi izzivi transporta, zato lahko ponudijo kvalitetne in učinkovite rešitve.
Kvalitetna oprema in material omogočata kvaliteten servis
Naši servisni prostori so opremljeni z vso potrebno opremo in repro materialom za kvaliteten servis transportnih trakov in jermen. Za mobilen in učinkovit servis transportnih trakov in jermena na terenu pa imamo tudi kvalitetno mobilno servisno opremo in material, ki omogoča učinkovito reševanje izzivov v različnih panogah in na različnih lokacijah (v zaprtih prostorih ali na prostem).
Odzivnost tehničnih sodelavcev
Tehnični sodelavci podjetja Publica TRS so dosegljivi in odzivni na vaša sporočila ali klice. Odlikuje jih prav prilagodljivost in sposobnost implementacije znanja ter izkušenj v različnih industrijskih panogah. Zagotavljajo hiter in zanesljiv servis oziroma reševanje težav/izzivov, ki se pojavijo pri transportu v vaših proizvodnih procesih.
Pravilna uporaba in vzdrževanje podaljšujeta življenjsko dobo trakov in jermen
Transportni trakovi in jermena imajo omejeno oziroma pričakovano življenjsko dobo. Dosežemo jo lahko z optimalno izbiro transportnega traku ali jermena ter s pravilno uporabo, rednim čiščenjem in vzdrževanjem. Naši tehnični sodelavci vam lahko svetujejo tako pri izbiri kot kasneje pri pravilni uporabi in vzdrževanju.
KONTAKTIRAJTE NAS
V podjetju Publica TRS pa poleg servisa transportnih trakov ponujamo tudi tehnično svetovanje in podporo ter za organizacijo transporta v bolj zahtevnih proizvodnih procesih tudi individualizirane rešitve. Z našim znanjem in izkušnjami vam zagotovimo celovite rešitve, v sodelovanju s partnerji in njihovimi tehničnimi sodelavci pa zanesljive in kvalitetne storitve in izdelke.

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.