OPREMA ZA SPAJANJE  transportnih trakov in jermen


V podjetju Publica TRS poleg transportnih trakov in jermen ter z njimi povezanih storitev ponujamo tudi opremo za spajanje, tako za toplotno kot mehansko spajanje, na zalogi pa imamo tudi lepilo za hladno spajanje in kit za prvo pomoč. Oprema za spajanje, ki jo ponujamo, je visoko kvalitetna in zato  zanesljiva pri pripravi spojev, spajanju in montaži.

Oprema za spajanje - enostavna in učinkovita uporaba

Pri izbiri opreme za spajanje smo pozorni tudi na način uporabe, da je oprema enostavna za uporabo in da omogoča učinkovito oziroma hitro opravljeno storitev. Pa naj bo to priprava spoja, ali pa toplotno oziroma hladno spajanje.

Garancija in skladnost

Za oprema za spajanje nudimo strokovno podporo in garancijo. Oprema je tudi skladna z veljavnimi regulativami na slovenskem oziroma evropskem trgu ter primerna za uporabo pri različnih tipih in debelinah transportnih trakov in jermen.

Toplotno spajanje


oprema za pripravo spoja
Oprema za pripravo spojev

V podjetju Publica TRS ponujamo sodobno opremo za pripravo spojev, ki omogoča digitalne in mehanske nastavitve.

Napredna funkcionalnost zagotavlja zanesljivo in natančno pripravo spojev, kar je ključno za kvalitetno spajanje oziroma zanesljiv transport v proizvodnih procesih.

toplotne preše

Toplotne
preše

V podjetju Publica TRS ponujamo toplotne preše, ki omogočajo natančno in enakomerno razporeditev toplote po celotni dolžini transportnega traku.

Za enostavno in učinkovito uporabo pa imajo za nastavitev in spremljanje temperature digitalne števce ter ponujajo hitro hlajenje s pomočjo zraka, kar  skrajša čas spajanja.

Repro material


repro material

Repro material
za toplotne preše

V podjetju Publica TRS redno dobavljamo kvaliteten repro material za toplotno spajanje, ki je eden od ključnih elementov za zanesljiv spoj.

Raznolika ponudba repro materiala je kompatibilna z različnimi toplotnimi prešami, kar zagotavlja visoko kakovost in s tem zanesljivost spojev transportnih trakov in jermen.

Mehansko spajanje


oprema za mehansko spajanje

Oprema za
mehansko spajanje

V podjetju Publica TRS ponujamo kvalitetno opremo, ki zagotavlja izjemo trne in zanesljive spoje. Oprema je enostavna za uporabo, nudi hitro in učinkovito spajanje v servisnih prostorih ali na terenu.

Oprema nudi možnost izbire med različnimi nastavitvami, zato je primerna za različne tipe in debeline transportnih trakov.

mehanske spojke

Mehanske spojke
(Anker Flexco)

V podjetju Publica TRS ponujamo mehanske spojke vrhunske kvalitetne priznanega proizvajalca Anker Flexco. Na zalogi imamo širok nabor mehanskih spojk različnih velikosti.

Ponudba mehanskih spojk je kompatibilna z opremo za mehansko spajanje, kar zagotavlja visoko kakovost in s tem zanesljivost spojev v proizvodnih procesih.

Druga oprema


lepilo za hladno spajanje
Lepilo za hladno spajanje

V podjetju Publica TRS ponujamo visoko kvalitetno lepilo za hladno spajanje, ki je posebej zasnovano za hitro in trajno spajanje transportnih trakov in jermen.

Lepilo omogoča učinkovito spajanje različnih tipov in debelin transportnih trakov ter prispeva k vzdržljivosti in zanesljivosti spojev v proizvodnih procesih.

kit za prvo pomoč

Kit za
prvo pomoč

Kit za prvo pomoč je nepogrešljiv pri odpravljanju površinskih poškodb na gumi transportnih trakovih, ki nastanejo zaradi obrabe, težjih bremen ali močnih sil.

Z uporabo kita za prvo pomoč je sanacija poškodb na traku hitra in učinkovita, kar omogoča tekoče dela v proizvodni in hkrati prispeva tudi k varnosti v delovnem okolju.

TEHNIČNO ZNANJE, KI OBLIKUJE PRIHODNOST.
ZA VAS IŠČEMO INDIVIDUALIZIRANE REŠITVE, STROJEGRADNJA OEM
IZKUŠNJE IN ZNANJE NAREDIJO RAZLIKO.

KONTAKTIRAJTE NAS

V podjetju Publica TRS pa poleg opreme za spajanje ponujamo tudi tehnično svetovanje in podporo ter za organizacijo transporta v bolj zahtevnih proizvodnih procesih tudi individualizirane rešitve. Z našim znanjem in izkušnjami vam zagotovimo celovite rešitve, v sodelovanju s partnerji in njihovimi tehničnimi sodelavci pa učinkovit transport.

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.