O NAS


V podjetju Publica TRS smo specializirani za prodajo, spajanje, montažo in servis izdelkov za transport. Naše podjetje se lahko pohvali z bogatimi izkušnjami ter strokovnim in tehničnim znanjem, zato lahko ponudimo tudi povsem individualizirane rešitve, prilagojene za konkreten izziv. Pri iskanju rešitev sodelujemo s številnimi partnerji iz Slovenije in tujine. Vse to nam omogoča, da  lahko ponudimo optimalne rešitve glede na potrebe in tehnične zahteve transporta.

V podjetju Publica TRS ponujamo zanesljive, visokokvalitetne transportne izdelke in storitve povezane s transportom in organizacijo pogona v različnih panogah. Naša ponudba vključuje tako standardizirane izdelke kot individualizirane rešitve:

  • Tehnično podporo in svetovanje pri izbiri transportnih trakov in jermen
  • Prodajo transportnih trakov in jermen
  • Opremo za spajanje transportnih trakov in jermen
  • Spajanje in montaža transportnih trakov in jermen
  • Servis in vzdrževanje transportnih trakov in jermen

Naše prednosti

Naša osrednja prednost so bogate izkušnje in tehnično znanje s področja transportnih trakov in jermen. Dobro poznamo tudi potrebe različnih panog oziroma izzive panog, zato lahko svetujemo glede optimalne izbire transportnih trakov za papirno, pekarsko, prehransko, kovinsko-predelovalno, lesno-predelovalno in reciklažno industrijo logistiko, za elektrarne, kmetijstvo, vinogradništvo, fitnese, kamnoseštva, kamnolome, smučišča in tudi drugje.
TEHNIČNO ZNANJE, KI OBLIKUJE PRIHODNOST

Vizija in poslanstvo

Vizija podjetja Publica TRS je, da z izdelki in storitvami podpre stranke pri doseganju njihovih ciljev. S svojim znanjem in izkušnjami lahko strankam zagotovimo najboljše rešitve za področje transporta in organizacije pogona.

Naše poslanstvo je ponuditi tehnično podpro in svetovanje za optimalno izbiro transportnega traku in jermen. Skupaj z izdelki ponujamo strankam tudi kvalitetne storitve spajanja, montaže in servisa. Vse za učinkovito in zanesljivo delovanje sistemov naših strank.

Partnerji

V podjetju Publica TRS tesno sodelujemo z različnimi dobavitelji transportne opreme v Sloveniji in tujini. Sodelovanje z njimi nam omogoča, da lahko ponudimo najnovejše in najbolj inovativne izdelke na trgu. To je posebej pomembno, ko želimo najti rešitev za posebno zahtevne tehnične izzive in ko iščemo optimalno razmerje med pričakovano kvaliteto transportnih trakov in jermen ter njihovo ceno.
Zanesljiv partner za mala in velika podjetja.

SVETUJEMO VAM

Roman Drolc

Roman, tehnično svetovanje in prodaja

M: + 386 31 330 777
E: roman@publica-trs.si

Andrej Publica trs

Andrej, servis in prodaja

M: + 386 30 366 612
E: andrej@publica-trs.si

Transportni trakovi, ki poganjajo vašo vizijo.

VIZITKA PODJETJA

Podatki podjetja

Publica TRS, trgovina s transportno opremo in servis, d. o. o.
Publica TRS, d. o. o.
Usnjarska cesta 9
1240 Kamnik

DŠ: SI 69674604
MŠ: 8443386000
TRR: SI56 0310 4100 0805 164, SKB d.d.

Delovni čas

Ponedeljek - petek: 7.30–15.30 (oziroma po dogovoru)

ROMAN DROLC, direktor

M: +386 31 330 777
E: roman@publica-trs.si

KAKO DO NAS

Prihajate iz smeri Ljubljane: Sledite avtocesti A1 proti Mariboru in izberite izvoz Kamnik. Nadaljujte vožnjo po glavni cesti proti Kamniku. Ko pridete v Kamnik, sledite oznakam za Usnjarsko cesto. Naša poslovna enota se nahaja na številki 9.

Prihajate iz smeri Maribora: Sledite avtocesti A1 proti Ljubljani in izberite izvoz Kamnik. Nadaljujte vožnjo po glavni cesti proti Kamniku. Ko pridete v Kamnik, sledite oznakam za Usnjarsko cesto. Naša poslovna enota se nahaja na številki 9.

Z veseljem vas pričakujemo v naši poslovni enoti na Usnjarski cesti 9 v Kamniku. Skupaj bomo našli najboljše rešitve za vaše potrebe v zvezi s transportno opremo ali vam zagotovili kvalitetne storitve.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.