PRECEJEVALNI TRANSPORTNI TRAKOVI


Image
Image
V podjetju Publica TRS ponujamo precejevalne transportne trakove za panoge, kjer je potrebna natančna filtracija ali drugi delovni procesi, ki zahtevajo propustnost. Tudi delovni procesi znotraj posameznih panog so lahko različni, zato je potrebno precejevalne transportne trakove prilagoditi specifičnim zahtevam proizvodnje.

Desetletje tehničnih izkušenj in iskanju ponuja optimalne rešitev pri izbiri precejevalnih transportnih trakov

Z našim znanjem in izkušnjami lahko ponudimo tudi individualizirane rešitve, pri katerih so precejevalni transportni trakovi prilagojeni vašim potrebam in zahtevam. Naš cilj je zagotoviti optimalen precejevalni transportni trak, le tako lahko precejevalni transportni trak podpira uspeh naših strank.

Zanesljiv partner za velika in mala podjetja

V podjetju Publica TRS z dobavo in montažo precejevalnih transportnih trakov zagotavljamo, da boste dobili trakove, ki bodo zanesljivo opravili svoje naloge. Z izbiro precejevalnih transportnih trakov v našem podjetju pa ne boste dobili le izdelka, ampak tudi partnerja, ki razume vaše potrebe in sledi vašim ciljem.

Prednosti precejevalnih transportnih trakov

Precejevalni transportni trakovi so izdelani iz poliuretanske mreže, ki je propustna, zato se uporabljajo v panogah, kjer se zahteva propustnost, npr. v čistilnih napravah in kmetijstvu. V podjetju Publica TRS s svojim znanjem in izkušnjami že več kot 10 let zagotavljamo tehnično podporo ter optimalne tehnične rešitve za proizvodnje v malih in večjih podjetjih. Po potrebi se povežemo tudi s tehničnimi sodelavci partnerjev v tujini.

Poiščite svojo panogo

  • Čistilne naprave
  • Kmetijstvo

Kontaktirajte nas in se prepričajte o tehničnem znanju in izkušnjah ter naši zavezi, da zagotavljamo optimalne rešitve za vaše potrebe. Veselimo se priložnosti, da vam bomo lahko pomagali.

KOTNTAKTIRAJTE NAS

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.