KOVINSKI MREŽNI TRANSPORTNI TRAKOVI
(Wire Belt)


Image
Image
Image
Image
Image
V podjetju Publica TRS ponudimo vrhunske kovinske mrežne transportne trakove proizvajalca Wire Belt. S svojim znanjem in izkušnjami že več kot 10 let zagotavljamo tehnično podporo ter optimalne tehnične rešitve za proizvodnje v malih in večjih podjetjih. Po potrebi se povežemo tudi s tehničnimi sodelavci proizvajalca.

Specifikacija kovinski mrežni transportni trakovi

  • Flat-Flex
  • Eye-Flex
  • Honeycomb belt
  • Compact-Grid (kompaktna mreža)
  • Versa-Link
  • Spiral belts
  • Flex-Turn (krivinski)
  • C-Cure Edge

Higiena in zanesljivost v najstrožjih standardih

Kovinski mrežni trakovi se uporabljajo v panogah z najstrožjimi higienskimi standardi, kot sta prehrambna in farmacevtska industrija. Kovinski trakovi namreč ostanejo nespremenjeni ter ohranijo svojo funkcionalnost in trdnost tudi pri ekstremnih temperaturah, tako visokih kot nizkih temperaturah.

Kovinski mrežni transportni trak, sinonim za prilagodljivost in natančnost

V podjetju Publica TRS priporočamo kovinske mrežne trakove v vseh panogah, kjer je ključna propustnost in natančen prenos majhnih in občutljivih izdelkov. Kovinski mrežni trakovi so izredno dobra izbira tudi, ker z izrednimi tehničnimi lastnostmi zagotavljajo nemoten transport oziroma proizvodnji proces tudi v zelo zahtevnih pogojih.

Kovinski mrežni transportni trakovi proizvajalca Wire Belt so zasnovani tako, da se lahko modularno sestavljajo ter se prilagodijo za linearen ali krivinski način transporta. Podjetje Wire Belt je specializirano za kovinsko trakove, ki jih z inovativnimi rešitvami nenehno izboljšuje in prilagaja uporabi v različnih panogah.

Desetletje tehničnih izkušenj ponuja optimalne rešitve

Tehnični sodelavci podjetja Publica TRS so seznanjeni z novostmi, zato lahko svetujejo pri načrtovanju transporta oziroma uporabi kovinskih mrežnih transportnih trakov za vse potrebe in zahteve. Po potrebi se jim na terenu lahko pridružijo tudi tehnični sodelavci podjetja Wire Belt.

Zakaj izbrati podjetje Publica TRS in WireBelt kovinske mrežne transportne trakove?

Z izbiro kovinski mrežnih transportnih trakov proizvajalca Wire Belt v podjetju Publica TRS ne dobite samo visoko kvalitetnih transportnih trakov, ampak tudi zanesljivega partnerja, ki razume vaše edinstvene potrebe. Naše tehnično znanje in izkušnje vam zagotavljajo optimalno izbiro mrežnih kovinskih trakov za tehnične zahteve transporta v vaših proizvodnih procesih.

Poišči svojo panogo

  • Prehrambna industrija
  • Farmacijska industrija

Kontaktirajte nas in se prepričajte o tehničnem znanju in izkušnjah ter naši zavezi, da zagotavljamo optimalne rešitve za vaše potrebe. Veselimo se priložnosti, da vam bomo lahko pomagali.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.