Transportni trakovi in jermena v pekarnah


Transportni trakovi in jermena v pekarnah: prilagojeni na temperaturna nihanja

V podjetju Publica TRS ponujamo bogat nabor transportnih trakov in jermen, prilagojenih za transport v pekarnah. Naši tehnični sodelavci vam svetujejo pri izbiri optimalnih rešitev, ki ustrezajo specifičnim zahtevam vaših proizvodnih procesov. S transportnimi trakovi in jermeni smo prisotni v številnih vodilnih pekarnah v Sloveniji, redno pa sodelujemo tudi s strojegradnimi podjetji za pekarsko panogo.

Svetovanje za izbiro optimalnega transportnega traku ali jermena

Pri izbiri primernega transportnega traku ali jermena so vam na voljo naši tehnični sodelavci, ki poznajo tehnične lastnosti transportnih trakov in jermen ter različne aplikacije pogona in proizvodne procese v pekarnah. S strokovnimi nasveti vam pomagajo izbrati najboljše rešitve, ki bodo zadovoljile tehnične zahteve vaših proizvodnih procesov in pogona ter so cenovno ugodne.

PU vlagalni transportni trakovi za pekarne


Image
za proizvodne procese v pekarnah dobavljamo specializirane vlagalne transportne trakove, ki so primerni za celotno proizvodno linijo v pekarnah, od nižjih temperatur pri vzhajanju ali šokiranju do visokih temperatur pri peki. Širino vlagalnih transportnih trakov prilagodimo širini proizvodnje linije oziroma peči. Vlagalni transportni trakovi so iz PU materiala in imajo FDA certifikat.
VEČ

Modularni transportni trakovi v pekarnah


Image
za določene aplikacije pogona so za proizvodne procese v pekarnah bolj primerni modularni transportni trakovi. Prav zato se tudi modularni transportni trakovi redno uporabo v proizvodnih procesih v pekarnah. Omogočajo tako linearen kot krivinski transport. Visokokakovostni modularni transportni trakovi proizvajalca Scanbelt za pekarne imajo FDA certifikat.
VEČ

Kovinski mrežni transportni trakovi za željeno propustnost


Image
Za doseganje željene propustnosti se v proizvodnih procesih uporabljajo specialni kovinsko mrežni transportni trakovi. Visokokakovostni kovinski mrežni transportni trakove proizvajalca Wire Belt imajo FDA certifikat. Inovativni transportni trakovi so prilagojeni različnim proizvodnim linijam in omogočajo tako linearen kot krivinski način transporta.
VEČ

Teflonski transportni trakovi so lahko gladki ali pa mrežasti


Image
Za doseganje želene strukture oziroma propustnosti se v proizvodnjah uporabljajo tudi teflonski transportni trakovi. Visokokakovostni teflonski transportni trakovi proizvajalca Kastilo se uporabljajo v proizvodnih procesih z višjimi temperaturami do 240° C. Transportni trakovi imajo FDA certifikat, lahko so gladki ali pa mrežasti.
VEČ

Transportni trakovi za transport gotovih izdelkov


Image
Transportni trakovi v proizvodnih procesih v pekarnah so lahko s posebnimi sistemi zaključeni tako, da omogočajo tudi nemoten prenos na transportne trakove za transport in pakiranje gotovih izdelkov. Dobavimo lahko tako posebne sisteme kot samo transportne trakove za transport gotovih izdelkov. Tudi slednji imajo FDA certifikat.
VEČ

Specialni PVC in PU transportni trakovi s strukturo


Image
za transport izdelkov se lahko v proizvodnih procesih v pekarnah oziroma prehrambni industriji uporabljajo tudi specialni PVC in PU transportni trakovi s strukturo (negativna piramida, romb), ki je vidna na odtisu izdelka. Transportni trakovi imajo FDA certifikat in sledijo visokim higienskim standardom, so enostavni za čiščenje.
VEČ

Inovativne rešitve transporta zahtevajo tehnično znanje in bogate izkušnje

Naši tehnični sodelavci posebej opozarjajo, da so rešitve transporta v proizvodnih procesih pekovskih izdelkov, slaščic in izdelkov iz čokolade zelo različne, v številnih segmentih tudi inovativne. Prav zato je za učinkovite rešitve pomembno tehnično znanje o transportnih trakovih in jermenih, bogate izkušnje z njihovo implementacijo ter spremljanje aktualnih trendov v pekarnah, slaščičarnah in čokoladnicah.

Za optimalne rešitve se posvetujemo tudi s tehničnimi sodelavci partnerjev v tujini

V primeru, da naši tehnični sodelavci nimajo izkušenj z implementacijo posameznega, tehnično prilagojenega transportnega traku, se o zanesljivosti in življenjski dobi posvetujejo s proizvajalcem ali partnerji v Sloveniji in tujini. S tem zagotovimo dostop do širše palete rešitev transporta v proizvodnih procesih v pekarnah, slaščičarnah in čokoladnicah.

Sledimo tehničnim zahtevam proizvodnje in pričakovani količini proizvedenih izdelkov

Transportni trakovi in jermena, ki jih ponujamo za vzpostavitev učinkovitih rešitev transporta v pekarnah, so prilagojeni proizvodnim procesom z visokimi temperaturnimi nihanji. Zagotavljajo zanesljiv transport na celotni liniji, tako od nizkih temperatur za šokiranje in zamrzovanje, do zmernih temperatur za vzhajanja in visokih temperatur pri peki izdelkov.

Transportni trakovi in jermena imajo FDA certifikat in so prilagojeni temperaturnim nihanjem

Z visokokvalitetnimi transportnimi trakovi in jermeni ter znanjem in izkušnjami sledimo tehničnim zahtevam proizvodne linije in zahtevam pogona ter specifičnim proizvodnim pogojem in higienskih standardom v pekarnah. Transportni trakovi in jermena, ki jih ponujamo in jih uporabljajo vodilne pekarne v Sloveniji, imajo FDA certifikat ter so enostavna za vzdrževanje oziroma za zagotavljanje visokih higienskih standardov v proizvodnih procesih.

Celotno storitev od svetovanja do montaž ena enem mestu

V Podjetju Publica TRS ponudimo celotno storitev pri nakupu vlagalnih transportnih trakov za peči in transportnih trakov za gotove izdelke, od ogleda peči oziroma proizvodne linije v pekarni do svetovanja in dobave ter končne montaže traku. Celostna storitev nas uvršča med zanesljive partnerje največjih slovenskih pekarn.
TEHNIČNO ZNANJE, KI OBLIKUJE PRIHODNOST.
ZA VAS IŠČEMO INDIVIDUALIZIRANE REŠITVE, STROJEGRADNJA OEM
IZKUŠNJE IN ZNANJE NAREDIJO RAZLIKO.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.