MODULARNI TRANSPORTNI TRAKOVI (Scanbelt)


Image
Image
Image
Image
V podjetju Publica TRS ponujamo vrhunske modularne transportne trakove priznanega proizvajalca Scanbelt. Z več kot 10 leti izkušenj in strokovnega znanja s področja transportnih trakov zagotavljamo tehnično podporo ter optimalne tehnične rešitve za proizvodnje v malih in velikih podjetjih. Po potrebi, za individualizirane rešitve proizvodnih procesov z modularnimi transportnimi trakovi, pa se povezujemo tudi s tehničnimi sodelavci proizvajalca.

Specifikacija modularnih transportnih trakovi

  • PE, POM in ostali materiali modularnih transportnih trakov
  • Linearni modularni transportni trakovi
  • Krivinski modularni transportni trakovi

Modularni transportni trakovi, ki jih ponujamo v podjetju Publica TRS, se uporabljajo za prenos blaga na linearnih in krivinskih transporterjih. Ponujajo pa tudi izjemno prilagojene rešitve za transport blaga v različnih proizvodnjah in logističnih centrih.

Prednosti modularnih transportnih trakov

Zasnovani so z visoko natančnostjo in prilagojeni številnim tehničnim zahtevam različnih panog, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Uporabljajo se v različnih panogah, ki zahtevajo zanesljiv in reden prenos blaga.

Prilagojene rešitve specifičnim potrebam naših strank

V podjetju Publica TRS smo vedno v koraku s tehnološkim napredkom in novostmi, kar nas postavlja med zanesljive in ključne partnerje pri dobavi in montaži modularnih transportnih trakov. Naša ponudba modularnih transportnih trakov, ki se uporabljajo v različnih panogah, sledi našemu poslanstvu, zagotoviti optimalen modularni trak, ki bo omogočil nemoteno delovanje in povečal učinkovitost prenosa blaga ali ljudi na smučišču.

Zanesljiv partner za velika in mala podjetja v različnih industrijskih panogah

Z dolgoletnimi izkušnjami pri prodaji in montaži modularnih transportnih trakov se soočamo tudi z najzahtevnejšimi izzivi, pri čemer rešitve prilagajamo vašim specifičnim potrebam. Naša ekipa tehničnih sodelavcev ne ponuja le odličnih modularnih transportnih trakov, ampak tudi strokovno tehnično svetovanje in podpore ter se predano zavzema za celovite rešitve, ki pomenijo tudi vaš uspeh.

Poiščite svojo panogo

  • Pekarska industrija
  • Transport smučarjev na smučišču
  • Lesno-predelovalna industrija

Če želite izvedeti več o tem, kako vam lahko pomagamo izbrati optimalen modularni trak, nam pošljite sporočilo. Veselimo se priložnosti, da vam bomo lahko pomagali pri izboljšanju vašega proizvodnega procesa.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.