Transportni trakovi za smučišča


Transportni trakovi za smučišča: za užitek na belih strminah

V podjetju Publica TRS ponujamo širok nabor transportnih trakov za smučišča, ki so prilagojeni specifičnim zahtevam transporta in vremenskim pogojem na smučiščih. Naša ponudba vključuje GUMI transportne trakove za teptalce za sneg in modularne transportne trakove za transport smučarjev, občasno pa tudi bombažne transportne trakove za transport smučarjev, transportne trakove za freze, kovinske podeste in drugo.

Svetovanje pri izbiri optimalnega transportnega traku za smučišča

Pri iskanju optimalnih rešitev za transport s transportnimi trakovi na smučiščih oziroma pri izbiri transportnih trakov za smučišča so naši tehnični sodelavci osredotočeni na zanesljive in učinkovite rešitve transporta v najzahtevnejših vremenskih razmerah, kot so sneg, vlaga, veter, UV žarki in nizke temperature. S strokovnim nasvetom vam pomagamo izbrati optimalen transportni trak, ki bodo zadovoljil tudi tehnične zahteve pogona ter bo predstavljal optimalno razmerje med kvaliteto in ceno.

GUMI transportni trak za teptalce za sneg


Image

Ponujamo GUMI transportne trakove v pol gotovih ali popolnoma gotovih različicah, ki so v celoti prilagojeni tehničnim zahtevam teptalca za sneg. Naši transportni trakovi so lahko odprti ali zaprti, oba tipa pa sta kvalitetna in primerna za večje obremenitve ter uporabo v ekstremnih vremenskih pogojih na smučiščih (sneg, vlaga, mraz, veter, UV žarki in nizke temperature).

VEČ

Modularni transportni trak za transport smučarjev na smučišču


Image

Ponujamo izredno zanesljive in prilagodljive modularne transportne trakove za transport smučarjev na smučiščih. Visokokakovostni modularni trakovi proizvajalca Scanbelt omogočajo varen in udoben prenos smučarjev na naprave (sedežnice in vlečnice) in so primerni tudi za transport najmlajših smučarjev na položnejših terenih.

VEČ

Širok nabor visokokakovostnih transportnih trakov za smučišča

Pomembna konkurenčna prednost, poleg poznavanja transportnih trakov in tehničnih zahtev transporta na smučišču, je širok nabor visokokakovostnih transportnih trakov. Sodelavci podjetja Publica TRS jih že več kot desetletje redno dobavljamo malim in velikim smučiščem v Sloveniji. Kot strokovnjaki za učinkovite rešitve transporta s transportnimi trakovi sodelujemo tudi pri oblikovanju najbolj zahtevnih rešitev transporta na smučiščih.

Zanesljive rešitve transporta s transportnimi trakovi za smučišča

Pri izbiri optimalnega tipa transportnega traku za smučišča upoštevamo različne dejavnike. Med najpomembnejšima sta zanesljiv transport s transportnimi trakovi v vseh vremenskih razmerah in sposobnost obvladovanja različnih naklonov. V ospredju pa je zagotovo tudi varna uporaba transportnih trakov za obiskovalce oziroma smučarje in zaščita transportnih trakov pred poškodbami. 

Individualizirane rešitve transporta zahtevajo tehnično znanje in bogate izkušnje

Pomembni dejavniki, ki jih upoštevamo pri oblikovanju individualiziranih rešitev za izbiro optimalnega transportnega traku na smučiščih, so prilagodljivost transportnih trakov različnim aplikacijam pogona na smučiščih, sposobnost obvladovanja različnih naklonov oziroma krivin ter zagotavljanje varne uporabe za obiskovalce oziroma smučarje in zaščito trakov pred poškodbami. Slednja je pomembna zaradi visoke frekvence rabe transportnih trakov v ekstremnih vremenskih pogojih, saj se z daljšanjem življenjske dobe transportnih trakov zmanjšujejo stroški vzdrževanja naprav na smučiščih.

Za optimalne rešitve transporta se posvetujemo tudi s tehničnimi sodelavci partnerjev v tujini

V primeru, da naši tehnični sodelavci nimajo izkušenj z implementacijo posameznega, tehnično prilagojenega transportnega traku za smučišča, se o zanesljivosti rešitve in pričakovani življenjski dobi transportnega traku posvetujemo s partnerji iz Slovenije ali tujine. S tem zagotavljamo dostop do širše palete rešitev transporta s transportnimi trakovi na smučiščih.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FB Publica TRS

TEHNIČNO ZNANJE, KI OBLIKUJE PRIHODNOST.
ZA VAS IŠČEMO INDIVIDUALIZIRANE REŠITVE, STROJEGRADNJA OEM
IZKUŠNJE IN ZNANJE NAREDIJO RAZLIKO.
KONTAKTIRAJTE NAS

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.