PU OKROGLA JERMENA


pu okrogla jermena
V podjetju Publica TRS ponujamo široko paleto vrhunskih PU okroglih jermen, omogočajo zanesljiv in učinkovit prenos. PU okrogla jermena so zasnovana za pogon valjčnih prog in transport predmetov v zelo različnih panogah. Z našim tehničnim znanjem in izkušnjami smo zanesljiv partner za velika in mala podjetja - partner, ki ve in zna narediti zanesljive in trajne rešitve prenosa s PU okroglimi jermeni.

Specifikacija PU okroglih jermen

  • PU okrogla jermena od Ø 2 do Ø 15 mm
  • FDA PU okrogla jermena
  • PU okrogla jermena z ojačano osnovo
  • PU klinasta jermena
  • Specialna PU jermena

V podjetju Publica TRS smo zavezani k iskanju rešitev, ki bodo optimalne glede na vaše potrebe in zahteve ter cene PU okroglih jermen. Naša prednost je bogato tehnično znanje in več kot desetletne izkušnje z različnimi pogonskimi aplikacijami.

Uporaba PU okroglih jermen

PU okrogla jermena se najpogosteje uporabljajo za pogon valjčnih prog in transport predmetov. V podjetju Publica TRS se zavedamo, da so nepogrešljivi del pogona v številnih panogah, zato jih naši sodelavci dobro poznajo. Na podlagi tehničnega znanja in več desetletnih izkušenj lahko ponudimo rešitve tudi za najbolj zahtevne izzive.

Prilagojene rešitve specifičnim potrebam naših strank

Zavedamo se tudi, da so lahko zahteve in potrebe za prenos moči ali gibanja zelo različne, zato ponujamo tudi individualizirane rešitve.
Naš cilj je natančen in zanesljiv pogon
Z vrhunskimi PU okroglimi jermeni oziroma tehničnimi rešitvami smo sodelovali tako z majhnimi podjetji kot z večjimi proizvodnjami oziroma pogoni. V obeh primerih smo se srečali z zanimivimi izzivi, ki smo jih reševali tudi skupaj s tehničnimi svetovalci s tujine. Naš cilj je bil dosežen, natančen in zanesljiv pogon.
Zanesljiv partner za velika in mala podjetja
Z učinkovitim transportom na valjčnih progah in transportu predmetov pomagamo našim strankam uresničiti njihove cilje. S kakovostnimi in zanesljivimi PU okroglimi jermeni in tehničnimi rešitvami lahko prispevamo tudi k uspehu vašega podjetja.
Poiščite svojo panogo
  • Lesno-predelovalna industrija
  • Logistični centi
KONTAKTIRAJTE NAS
Kontaktirajte nas in za vzpostavitev pogona ponudili vam bomo optimalno izbiro PU okroglih jermen. Veselimo se priložnosti, da vam bomo lahko pomagali.

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.