ZOBATA JERMENA


Zobata jermena
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
V podjetju Publica TRS ponujamo široko paleto vrhunskih zobatih jermen, ki so zanesljivi in učinkoviti. Zasnovani so za prenos moči in natančnega gibanja ter prilagojena za uporabo v različnih panogah. Z našim tehničnim znanjem in izkušnjami smo zanesljiv partner za mala in velika podjetja - partner, ki ve in zna narediti zanesljive in trajne rešitve.

Specifikacija zobatih jermen

  • Zobata jermena PU z jekleno, Inox ali Kevlar žico
  • Spojena zobata jermena
  • Zobata jermena v roli
  • Neskončna zobata jermena
  • Zobata jermena s prečnimi profili
  • Zobata jermena z vodilnimi profili
  • Specialna jermena

Prednosti zobatih jermen

Zobata jermena so ključen element za natančen prenos moči in gibanja v proizvodnih procesih. V podjetju Publica TRS se zavedamo, da so nepogrešljivi del pogona v številnih panogah, zato jih naši sodelavci odlično poznajo. S tehničnim znanjem, ki temelji številnih izkušnjah, lahko ponudijo rešitve tudi za najbolj zahtevne izzive transporta v proizvodnih procesih.

Prilagojene rešitve prenosa moči ali gibanja

Zavedamo se tudi, da so lahko zahteve in potrebe za prenos moči ali gibanja zelo različni, zato ponujamo individualizirane rešitve. V podjetju Publica TRS smo zavezani k iskanju rešitev, ki bodo optimalne glede na vaše potrebe in zahteve ter cene zobatih jermen. Naša prednost je bogato tehnično znanje in več kot desetletne izkušnje z različnimi pogonskimi aplikacijami.

Zanesljiv partner za velika in mala podjetja

Z zobatimi jermeni oziroma tehničnimi rešitvami smo sodelovali tako z majhnimi podjetji kot z večjimi proizvodnjami oziroma pogoni. V obeh primerih smo se srečali z zanimivimi izzivi, ki smo jih reševali tudi skupaj s tehničnimi svetovalci s tujine. Naš cilj je bil dosežen, natančen in zanesljiv prenos moči oziroma gibanja.

Vaš uspeh je naš cilj

Z natančnim prenosom moči in gibanja pomagamo našim strankam uresničiti njihove cilje. S kakovostnimi in zanesljivimi zobatimi jermeni in tehničnimi rešitvami lahko prispevamo tudi k uspehu vašega podjetja.

Poiščite sovjo panogo

  • Avtomatizirane proizvodnje

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas in za vzpostavitev pogona ponudili vam bomo optimalno izbiro zobatih jermen. Veselimo se priložnosti, da vam bomo lahko pomagali.

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.