Transportni trakovi in pogonska jermena v lesno-predelovalni industriji


Transportni trakovi in pogonska jermena v lesno-predelovalni industriji: kakovost in izkušnje, ki dvigujejo standarde

V podjetju Publica TRS ponujamo širok nabor transportnih trakov in jermen, prilagojenih za uporabo v lesno-predelovalni panogi. Naši tehnični sodelavci vam svetujejo pri izbiri optimalnih rešitev, ki ustrezajo specifičnim zahtevam vaših proizvodnih procesov, različnih aplikacij pogonov in strojev v lesno-predelovalni panogi.

Učinkovite rešitve transporta surovin na prostem in finih izdelkov v zaprtih prostorih

V podjetju Publica TRS smo specializirani za svetovanje, dobavo, spajanje, montažo in servis visokokakovostne transportnih trakov in jermen v različnih industrijskih panogah, tudi v lesno-predelovalni panogi. Za slednjo poleg standardnega programa transportnih trakov in jermen ponujamo tudi specialne transportne trakove in jermena, ki so prilagojena za tehnične zahteve znotraj lesno-predelovalne panoge.

Transportni trak za transport hlodovine in žaganega lesa


Image

ponujamo PVC ali GUMI transportne trakove, z nadgradnjami prilagojene za transport hlodovine do žage in za transport žaganega lesa. Za učinkovite in zanesljive rešitve transporta tehnične lastnosti transportnega traku prilagodimo aplikaciji pogona in proizvodnim procesom na žagi.

VEČ

Transportni trakovi za transport sekancev / cepljenih drv


Image

ponujamo PVC ali GUMI transportne trakove, prilagojene za zanesljiv in učinkovit transport sekancev ali cepljenih drv. Tip, debelino in nadgradnje transportnega traku s prečnimi in vodilnim profilom prilagodimo aplikaciji pogona in količini sekancev oziroma cepljenih drv, ki dnevno potujejo po transportnem traku.

VEČ

Transportni trakovi za transport žagovine


Image

ponujamo PVC ali MODULARNE transportne trakove, ki z nadgradnjami omogočajo transport žagovine z minimalnim prašenjem. Naši tehnični sodelavci so pri izbiri transportnega traku posebej pozorni na način pogona in na naravo proizvodnega procesa.

VEČ

Transportni trakovi za transport v proizvodni pelet


Image

ponujamo PVC ali MODULARNE transportne trakove, ki so prilagojeni proizvodnim procesom z visokimi temperaturami in surovini, ki je razsuta in se praši. Za zagotavljanje učinkovitega in zanesljivega transporta smo pozorni tudi na količino surovine in izdelkov ter na aplikacijo pogona.

VEČ

Transportni trakovi v proizvodnih procesih v lesni industriji


Image

ponujamo tudi specializirane transportne trakove, prilagojene za proizvodnjo v lesni industriji - za izdelke za leseno gradnjo, za pohištvo in manjše lesene izdelke. Pri izbiri transportnega traku so za učinkovit in zanesljiv transport pomembne aplikacija pogona v proizvodnih in mizarskih obratih ter proces dela.

VEČ

Pogonska jermena v proizvodnih procesih v lesni industriji


Image

ponujamo GUMI ali usnjena pogonska jermena, ki zagotavljajo natančen, učinkovit in zanesljiv prenos moči tudi v lesno-predelovalni  industriji. Za učinkovit in zanesljiv transport je pomembna aplikacija pogona v proizvodnih in mizarskih obratih ter faze proizvodne linije.

VEČ

Zobata jermena s ščetinami


Image

ponujamo tudi zobata jermena z dodelavo, za krtačenje lesenih polizdelkov in izdelkov zobata jermena s ščetinami. Za zanesljivo in učinkovito čiščenje lesenih polizdelkov in izdelkov prilagodimo gostoto in dolžino ščetin zahtevam proizvodnih procesov in aplikaciji pogona. 

VEČ

Transportni trakovi za kontaktne brusilke


Image

ponujamo tudi GUMI transportne trakove s strukturo za kontaktne brusilke, ki omogočajo natančne in enakomerno brušenje različnih lesenih predmetov. Transportne trakove prilagodimo obliki in velikosti lesenih predmetov, hitrosti brušenja, aplikaciji pogona in tehničnim značilnostim brusilke. 

VEČ

Optimalna izbira transportnih trakov in jermen v lesno-predelovalni industriji

Pri izbori primernega transportnega traku ali jermena so vam na voljo naši tehnični sodelavci, ki poznajo tehnične lastnosti posameznih transportnih trakov in jermen, njihove prilagoditve za lesno-predelovalno panogo ter imajo bogate izkušnje z njihovo implementacijo. S strokovnim nasvetom vam pomagajo izbrati optimalne rešitve, ki bodo zadovoljile tehnične zahteve vaših proizvodnih procesov in aplikacij pogona ter predstavljajo ugodno razmerje med želeno kvaliteto in ceno.

Individualizirane rešitve transporta zahtevajo tehnično znanje in bogate izkušnje

Naši tehnični sodelavci opozarjajo, da so rešitve transporta s transportnimi trakovi in jermeni v lesno-predelovalni industriji zelo različne, v številnih segmentih tudi individualizirane ali celo inovativne. Prav zato je za zanesljive in učinkovite rešitve transporta s transportnimi trakovi in jermeni pomembno tehnično znanje o transportnih trakovih in jermenih, bogate izkušnje z njihovo implementacijo ter spremljanje aktualnih trendov v lesno-predelovalni panogi.

Za zanesljive rešitve se posvetujemo tudi s tehničnimi sodelavci partnerjev iz Slovenije in tujine

V primeru, da naši tehnični sodelavci nimajo izkušenj z implementacijo posameznega, tehnično prilagojenega transportnega traku za lesno-predelovalo panogo, se posvetujejo s proizvajalcem ali partnerji iz Slovenije in tujine. S tem zagotavljamo dostop do širše palete rešitev transporta s transportnimi trakovi in jermeni v proizvodnih procesih lesno-predelovalne industrije.

TEHNIČNO ZNANJE, KI OBLIKUJE PRIHODNOST.
ZA VAS IŠČEMO INDIVIDUALIZIRANE REŠITVE, STROJEGRADNJA OEM
IZKUŠNJE IN ZNANJE NAREDIJO RAZLIKO.

Spremljajte nas na FB Publica TRS

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.