Transportni trakovi in pogonska jermena v lesno-predelovalni industriji


Transportni trakovi in pogonska jermena v lesno-predelovalni industriji: kakovost in izkušnje, ki dvigujejo standarde

V podjetju Publica TRS ponujamo širok nabor transportnih trakov in jermen, prilagojenih za uporabo v lesno-predelovalni panogi. Naši tehnični sodelavci vam svetujejo pri izbiri optimalnih rešitev, ki ustrezajo specifičnim zahtevam vaših proizvodnih procesov oziroma aplikacij pogonov in strojev v lesno-predelovalni panogi.

Učinkovite rešitve transporta surovin na prostem in finih izdelkov v zaprtih prostorih

V podjetju Publica TRS smo specializirani za svetovanje, dobavo, spajanje, montažo in servis visokokakovostne transportnih trakov in jermen v različnih industrijskih panogah, tudi v lesno-predelovalni panogi. Za slednjo poleg standardnega programa transportnih trakov in jermen ponujamo tudi specialne transportne trakove in jermena, ki so prilagojena za tehnične zahteve znotraj lesno-predelovalne panoge.

Transportni trak za transport hlodovine in žaganega lesa


Image
Ponujamo PVC ali GUMI transportne trakove, ki so tehnično prilagojeni za transport hlodovine do žage in za transport žaganega lesa od žage do nadaljnje uporabe. Za učinkovite in zanesljive rešitve transporta tehnične lastnosti transportnega traku prilagodimo aplikaciji pogona in proizvodnim procesom na žagi.
VEČ

Transportni trakovi za transport sekancev


Image
Ponujamo PVC ali GUMI transportne trakove. Za učinkovite in zanesljive rešitve transporta tip, debelino in dodelavo transportnega traku s prečnimi in vodilnimi profili prilagodimo aplikaciji pogona na stroju in količini sekancev, ki dnevno potuje po transportnem traku.
VEČ

Transportni trakovi za transport žagovine


Image
Ponujamo PVC ali MODULARNE transportne trakove, ki z dodelavo omogočajo transport žagovine brez oziroma z minimalnim prašenjem. Naši tehnični sodelavci so pri pripravi predloga izbire transportnega traku posebej pozorni na način pogona in na naravo proizvodnega procesa.
VEČ

Transportni trakovi za transport v proizvodni pelet


Image
Ponujamo PVC ali MODULARNE transportne trakove, ki so prilagojeni proizvodnim procesom z visokimi temperaturami ter surovini, ki je razsuta in se praši. Za zagotavljanje učinkovitega in zanesljivega transporta je pomembna tudi količina surovine in izdelkov ter aplikacija pogona.
VEČ

Transportni trakovi v proizvodnih procesih v lesni industriji


Image
Ponujamo specializirane transportne trakove prilagojene za proizvodne v lesni industriji, tako za gradnjo, pohištvo kot za manjše lesene izdelke. Za učinkovit in zanesljiv transport je pomembna aplikacija pogona v proizvodnih in mizarskih obratih ter faze proizvodne linije.
VEČ

Pogonska jermena v proizvodnih procesih v lesni industriji


Image
Ponujamo GUMi ali usnjena pogonska jermena, ki zagotavljajo natančen, učinkovit in zanesljiv prenos moči tudi v lesni industriji. Za učinkovit in zanesljiv transport je pomembna aplikacija pogona v proizvodnih in mizarskih obratih ter faze proizvodne linije.
VEČ

Optimalna izbira transportnih trakov in jermen

Pri izboru primernega transportnega traku ali jermena so vam na voljo naši tehnični sodelavci, ki poznajo tehnične lastnosti posameznih transportnih trakov in jermen, njihove prilagoditve za lesno-predelovalno panogo ter imajo bogate izkušnje pri njihovi implementaciji. S strokovnim nasvetom vam pomagajo izbrati optimalno rešitev, ki bo zadovoljila tehnične zahteve vaših proizvodnih procesov in pogona ter so cenovno ugodne.

Inovativne rešitve transporta zahtevajo tehnično znanje in bogate izkušnje

Naši tehnični sodelavci posebej opozarjajo, da so tudi rešitve transporta v lesno-predelovalni industriji zelo različne, v številnih segmentih tudi inovativne. Prav zato je za učinkovite rešitve pomembno tehnično znanje o transportnih trakovih in jermenih, bogate izkušnje z njihovo implementacijo ter spremljanje aktualnih trendov v lesno-predelovalni panogi.

Za zanesljive rešitve se posvetujemo tudi s tehničnimi sodelavci partnerjev v tujini

V primeru, da naši tehnični sodelavci nimajo izkušenj z implementacijo posameznega, tehnično prilagojenega transportnega traku, se o zanesljivosti in življenjski dobi posvetujejo s proizvajalcem ali partnerji v Sloveniji in tujini. S tem zagotovimo dostop do širše palete rešitev transporta v proizvodnih procesih v lesno-predelovalni industriji.
TEHNIČNO ZNANJE, KI OBLIKUJE PRIHODNOST.
ZA VAS IŠČEMO INDIVIDUALIZIRANE REŠITVE, STROJEGRADNJA OEM
IZKUŠNJE IN ZNANJE NAREDIJO RAZLIKO.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.