Transportni trak s prečnimi profili za transport cepljenih drv

tinaKmetijstvo, Lesno predelovalna industrija, PVC transportni trakovi

V podjetju Publica TRS svetujemo, dobavimo, montiramo in po potrebi servisiramo transportne trakove za transport cepljenih drv od žage do prostora za transport oziroma skladiščenje. Transportne trakove za transport cepljenih drv smo že pripravili in montirali na krožne žage s transporterji, na rezalno cepilne stroje in na avtomatske stroje za razrez in cepljenje drv.

Za transport cepljenih drv od žage oziroma cepilnega stroja do prostora za skladiščenje lahko ponudimo, pripravimo in montiramo  transportni trak s prečnimi profili.

Transportni trak za transport cepljenih drv je iz PVC materiala, ki je primeren tako za transport večjih kot manjših obremenitev in je izredno obstojen ter primeren za zunanjo uporabo. Transportni trak ima lahko kovinske ali PVC prečne profile, ki so pritrjeni z visokofrekvenčnim spojem ter prilagojeni tehničnim zahtevam krožne žage, rezalnika ali cepilnika oziroma transporterja za izmet drv. Po želji lahko prilagodimo barvo transportnega traku. Po želji lahko prilagodimo barvo transportnega traku. V podjetju dobro poznamo tehnične zahteve cepilno rezalnih strojev in zmogljivost oziroma potrebne obremenitve transportnih trakov, kar pomeni, da lahko svetujemo pri izbiri najprimernejšega transportnega traku. S tem si zagotovite optimalno razmerje med ceno in kvaliteto oziroma življenjsko dobo traku.

V podjetju Publica TRS uspešno svetujemo in dobavljamo, po potrebi pa tudi montiramo transportne trakove za transport cepljenih drv od žage do prostora za transport oziroma skladiščenje.

Transportni trak za drva je lahko spojen neskončno, lahko pa se spoj naredi pri nas ali na sami lokaciji z mehanskimi spojkami. Ponujamo tudi vso opremo za mehansko spajanje, tako orodje kot mehanske spojke.

V podjetju Publica TRS ponujamo tudi transportne trakove iz drugih materialov, tako gumi modularne, teflonske kot kovinske mrežne trakove ter jermena. Trakove in okrogla jermena tudi spajamo, po potrebi tudi servisiramo. Čas montaže oziroma spajanja pa prilagodimo vašim potrebam oziroma mirovanju strojev.