Transportni trak s prečnimi profili za transport cepljenih drv

V podjetju Publica TRS svetujemo, dobavimo, montiramo in po potrebi servisiramo transportne trakove za transport cepljenih drv od žage do prostora za skladiščenje. Transportne trakove za transport cepljenih drv smo že pripravili in montirali na krožne žage s transporterji, na rezalno cepilne stroje in na avtomatske stroje za razrez in cepljenje drv.

Za transport cepljenih drv od žage oziroma cepilnega stroja do prostora za skladiščenje lahko ponudimo, pripravimo in montiramo  transportni trak s prečnimi profili.

Transportni trak za transport cepljenih drv je iz PVC materiala in ima lahko kovinske ali PVC prečne profile, ki so pritrjeni z visokofrekvenčnim spojem. Naša prednost je, da dobro poznamo tehnične zahteve cepilno rezalnih strojev in zmogljivost oziroma možne obremenitve transportnih trakov, kar pomeni, da lahko svetujemo pri izbiri najprimernejšega transportnega traku. S tem si zagotovite optimalno ceno in življenjsko dobo traku, da bo transportni trak ob napovedani uporabi opravljal svojo funkcijo, transport cepljenih drv ter da bo cena traku prilagojena vašim potrebami.

V podjetju Publica TRS uspešno svetujemo in dobavljamo, po potrebi pa tudi montiramo transportne trakove za transport cepljenih drv od žage do prostora za skladiščenje. Izkušnje imamo tako s transportnimi trakovi, ki so na transporterjih povezani s krožnimi žagami, z rezalno cepilnimi stroji ali avtomatskimi stroji za rezanje in cepljenje drv.

Material transportnega traku za transport drv je dve ali več slojni PVC, ki je primeren tako za transport večjih kot manjših obremenitev in je izredno obstojen ter primeren za zunanjo uporabo. Po želji lahko prilagodimo barvo transportnega traku.

Po meri, glede na tehnične zahteve krožne žage, rezalnika ali cepilnika oziroma transporterja za izmet drv, se na PVC transportni trak z visokofrekvenčnim spojem pritrdijo prečni profili, ki so lahko kovinski ali iz PVC materiala.

Transportni trak za drva je lahko spojen neskončno, lahko pa se spoj naredi pri nas ali na sami lokaciji z mehanskimi spojkami. Ponujamo tudi vso opremo za mehansko spajanje, tako orodje kot mehanske spojke.

V podjetju Publica TRS ponujamo tudi transportne trakove iz drugih materialov, tako gumi modularne, teflonske kot kovinske mrežne trakove ter jermena. Trakove in okrogla jermena tudi spajamo, po potrebi tudi servisiramo. Čas montaže oziroma spajanja pa prilagodimo vašim potrebam oziroma mirovanju strojev.