PLOŠČATA JERMENA


ploščata jermena
V podjetju Publica TRS ponujamo široko paleto vrhunskih ploščatih jermen.Ploščata jermena so zasnovana za transport predmetov v proizvodnih procesih zelo različnih panog. Z našim tehničnim znanjem in izkušnjami smo zanesljiv partner za velika in mala podjetja – partner, ki ve in zna narediti zanesljive in trajne rešitve.

Specifikacija ploščatih jermen

  • Gumi ploščata jermena
  • Gumi ploščata jermena različnih debelin za tiskarsko in predelovalno industrijo
  • Poliamidna ali elastomerska izvedba ploščatih jermen
  • Tekstilna ploščata jermena
  • Transportna ploščata jermena z gumo različnih izvedbenih struktur
  • Usnjena ploščata jermena
  • Dodamo nove fotografije

Prilagojene rešitve specifičnim potrebam naših strank

Zavedamo se tudi, da so lahko zahteve in potrebe za transport predmetov v proizvodnih procesih zelo različne, zato ponujamo individualizirane rešitve. V podjetju Publica TRS smo zavezani k iskanju rešitev, ki bodo optimalne glede na vaše potrebe in zahteve ter cene ploščatih jermen. Naša prednost je bogato tehnično znanje in več kot desetletne izkušnje z različnimi pogonskimi aplikacijami.

Uporaba ploščatih jermen

Ploščata jermena se najpogosteje uporabljajo za prenos sil in transport izdelkov v proizvodnem procesu. V podjetju Publica TRS se zavedamo, da so nepogrešljivi del pogona v številnih panogah, zato jih naši sodelavci dobro poznajo. Na podlagi tehničnega znanja in več desetletnih izkušenj lahko ponudimo rešitve tudi za najbolj zahtevne izzive.

Naš cilj je natančen in zanesljiv pogon

Z vrhunskimi ploščatimi jermeni oziroma tehničnimi rešitvami smo sodelovali tako z majhnimi podjetji kot z večjimi proizvodnjami oziroma pogoni. V obeh primerih smo se srečali z zanimivimi izzivi, ki smo jih reševali tudi skupaj s tehničnimi svetovalci s tujine. Naš cilj je bil dosežen, natančen in zanesljiv pogon.
Zanesljiv partner za velika in mala podjetja
Z natančnim in učinkovitim transportom predmetov v proizvodnih procesih pomagamo našim strankam uresničiti njihove cilje. S kakovostnimi in zanesljivimi ploščatimi jermeni in tehničnimi rešitvami lahko prispevamo tudi k uspehu vašega podjetja.
Poiščite svojo panogo
  • Proizvodnje
KONTAKTIRAJTE NAS
Kontaktirajte nas in za vzpostavitev pogona ponudili vam bomo optimalno izbiro ploščatih jermen. Veselimo se priložnosti, da vam bomo lahko pomagali.

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.