Transportni trak za transport živalskih iztrebkov

SaraUncategorized

Za transport živalskih iztrebkov ponujamo transportni trak iz Monolytic PP materiala, ki je širok do 1.000 mm. Transportni trak je odporen na agresivne snovi v kokošjih iztrebkih in je zato primeren za transport gnoja pri manjši kot pri večji prireji jedilnih jajc. Transportni trak je  je praviloma nameščen pod rešetkami za transport gnoja.

transportni trak za živalske iztrebke

Naši tehnični sodelavci vam pri izbiri transportnega traku za živalske iztrebke svetujejo glede na pogonsko aplikacijo stroja za odstranjevanje živalskih iztrebkov in glede na pričakovano količino iztrebkov, ki bodo dnevno potovali po transportnem traku.

Tehnične lastnosti transportnega traku za transport živalskih iztrebkov

Tip transportnega traku / Monolytic

Debelina transportnega traku / 1,2 mm

Optimalna izbira transportnega traku

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične značilnosti transportnih trakov iz Monolytic PP materiala, zato se pri nakupu transportnega traku za transport živalskih iztrebkov najprej pogovorimo in svetujemo glede optimalne izbire debeline transportnega traku. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno ceno transportnega traku.


TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.