Transportni trak za kosilnice

SaraKmetijstvo

Pri izbiri transportnega traku za kosilnice je pomembno tako tehnološko znanje o transportnem traku in njegovih zmogljivostih kot znanje o aplikacijah pogona na kmetijskem stroju in potrebi po prilagajanju površine. Izbira optimalnega transportnega traku za kosilnice je pomembna za zanesljivo delovanje kosilnice, predvsem pa za pridelavo kvalitetne krme.

Prednosti PVC transportnih trakov za kosilnice

  • Natančen rez: PVC transportni trak za kosilnice omogoča natančen rez ter zanesljivo in na površino odzivno košnjo trave.
  • Sortiranje travinja: PVC transportni trak za kosilnice omogoča sortiranjem travinja oziroma umik pokošene trave, da je traktor ne povozi in onesnaži. 

Tehnične lastnosti transportnega traku za kosilnice

Tip transportnega traku / zeleni PVC  

Debelina transportnega traku / 2,8 mm – 3,8 mm

Prečni profili / novilon ali PVC material

Število prečnih profilov / prilagojeno pogonu oziroma tehničnim zahtevam kosilnice

Vodilni profil / prilagojen premeru valja

Optimalna izbira transportnega traku

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične lastnosti PVC transportnih trakov, zato se pri nakupu transportnega traku za kosilnico najprej pogovorimo in svetujemo glede optimalne izbire debeline PVC transportnega traku in materialu prečnih profilov. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno razmerje med kvaliteto in ceno transportnega traku.

Zakaj izbrati transportni trak za kosilnice pri podjetju Publica TRS?

  • Tehnična podpora in svetovanje: naši tehnični sodelavci vam bodo pomagali izbrati najboljše rešitve za vaše specifične potrebe transporta s transportnimi trakovi.
  • Kakovostni materiali: uporabljamo samo visokokakovostne materiale, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo in zanesljivost.
  • Prilagojene rešitve: ponujamo rešitve, prilagojene vašim proizvodnim procesom, s ciljem optimizacije stroškov in izboljšanja učinkovitosti transporta.

TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FB Publica TRS

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.