Transportni trakovi za posipalce


Transportni trakovi za posipalce v zimski službi: učinkovite tehnične rešitve za vse transporterje, vremenske razmere in posipne materiale

V podjetju Publica TRS ponujamo bogat nabor transportnih trakov, tudi tehnično prilagojenih za zimsko službo. Naši tehnični sodelavci vam za transport posipnih materialov v posipalcih ter za pluge svetujejo izbiro tehnično prilagojenih transportnih trakov, saj ustrezajo specifičnim vremenskim zahtevam vaših proizvodnih procesov oziroma so prilagojeni za transport soli in peska.

Svetovanje za izbiro optimalnega transportnega traku

Pri izbori primernega transportnega traku so vam na voljo naši tehnični sodelavci, ki poznajo tehnične lastnosti posameznih transportnih trakov, njihove prilagoditve za zimsko službo ter imajo bogate izkušnje pri njihovi implementaciji. S strokovnim nasvetom vam pomagajo izbrati najboljše rešitve, ki bodo zanesljive tudi v zahtevnih vremenskih razmerah ter predstavljajo tudi optimalno razmerje med kvaliteto in ceno.

Troslojni transportni trak za posipalce, za transport soli in peska


Image
Ponujamo troslojni transportni trak v obliki črke »V«. Spodnji sloj omogoča gladko potovanje transportnega traku po podporni površini, srednji tekstilni sloj zagotavlja moč traku, zgornji GUMI material s 5 mm profilom pa nemoten prenos soli in peska v želeni granulaciji.
VEČ

Širina transportnega traku za posipalce je prilagojena širini transporterja v posipalcu

V podjetju Publica TRS ponujamo za posiplace tri tipe transportnih trakov. Širina transportnih trakov je prilagojena širini transporterja, ki prenaša posipni material iz zalogovnika do rotacijskega krožnika. Standardno sta na voljo dve širini: 400 mm in 500 mm. S tem omogočamo, da se trakovi popolnoma prilegajo posipalcem in zagotavljajo učinkovit prenos materiala.

Za optimalno delovanje posiplacev so transportni trakovi tehnično prilagojeni

Transportni trakovi za posipalce imajo obliko črke »V« in profile višine 5 mm. Oblika transportnega traku v obliki črke »V« omogoča, da transporter v posipalcu zajame posipni material in ga dostavi na rotacijski krožnik. Profili višine 5 mm pa ohranjajo želeno granulacijo posipnega materiala, kar je ključnega pomena za učinkovito delovanje posipalcev.

GUMI material je odporen na transport soli in peska

Transportni trakovi za posiplace so z zgornjim GUMI materialom zaščiteni pred obrabo pri transportu soli in peska. GUMI material je zaradi odpornosti primeren za transport na prostem, tudi za bolj zahtevne materiale kot je pesek ter snovi kot je sol. Prav zato so trosplojni transportni trakovi optimalna izbira za transport soli in peska od zalogovnika do polža za posipanje.

Inovativne rešitve transporta zahtevajo tehnično znanje in bogate izkušnje

Naši tehnični sodelavci posebej opozarjajo, da so tehnične rešitve transportnih trakov za zimsko službo zelo različne, sledijo tako vremenskim razmeram, snovi, ki potuje na traku in aplikaciji pogona. Prav zato je za učinkovite rešitve pomembno tehnično znanje o transportnih trakovih, bogate izkušnje z njihovo implementacijo ter spremljanje aktualnih trendov.

Za optimalne rešitve se posvetujemo tudi s tehničnimi sodelavci partnerjev v tujini

V primeru, da naši tehnični sodelavci nimajo izkušenj z implementacijo posameznega, tehnično prilagojenega transportnega traku, se o zanesljivosti in življenjski dobi posvetujejo s proizvajalcem ali partnerji v Sloveniji in tujini. S tem zagotovimo dostop do širše palete rešitev transporta tudi v zimski službi.

Prednosti transportnih trakov za posipalce

Transportni trakovi za posipalce, ki jih ponujamo v podjetju Publica TRS, so popolnoma prilagojeni za transport posipnih materialov od zalogovnika do rotacijskega krožnika. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo trakov in zmanjšuje stroške vzdrževanja za koncesionarje zimske službe. Poleg tega v podjetju Publica TRS ponuja tudi širok izbor drugih transportnih trakov in jermenov za prenos sil ali tovora, kar vam omogoča, da izberete najboljšo možnost za svoje potrebe.
TEHNIČNO ZNANJE, KI OBLIKUJE PRIHODNOST.
ZA VAS IŠČEMO INDIVIDUALIZIRANE REŠITVE, STROJEGRADNJA OEM
IZKUŠNJE IN ZNANJE NAREDIJO RAZLIKO.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.