Transportni trakovi za pakiranje gotovih izdelkov v živilski industriji

tinaPVC transportni trakovi, Živilska industrija

Transportni trakovi za pakiranje gotovih izdelkov se v živilski industriji uporabljajo za transport gotovih izdelkov od proizvodnje linije do prostora za pakiranje. Transportni trakovi so lahko s posebnimi sistemi zaključeni tako, da omogočajo nemoten prenos gotovih izdelkov iz linije do prostora za pakiranje. Poleg transportnih trakov za transport pridelkov ali gotovih izdelkov lahko dobavimo tudi posebne sisteme, transporterje za transport gotovih pridelkov ali gotovih izdelkov do prostora za pakiranje.

Prednosti transportnih trakov za pakiranje gotovih izdelkov v živilski industriji

  • tehnične prilagoditve transportnih trakov: Transportni trakovi za pakiranje gotovih izdelkov v živilski industriji so lahko za zanesljiv in učinkovit transport tehnično prilagojeni količini, obliki in teži gotovih izdelkov ter aplikaciji pogona.
  • nadgradnje transportnih trakov: V podjetju Publica TRS lahko za učinkovit transport gotovih izdelkov do mesta pakiranja oziroma do prevzema organiziramo zagotovimo različne nadgradnje transportnih trakov.

Transportni trakovi za pakiranje gotovih izdelkov v živilski industriji – tehnične lastnosti:

Tip transportnega traku / PVC in PU

Debelina / 0,9 mm – 15 mm

Širina / prilagojena širini sortirne ali proizvodnje linije

Krivinski ali linearni

Vzorec / gladek, s strukturo ali mrežast

Vzdrževanje/ enostavno čiščenje

FDA certifikat / da

Optimalna izbira transportnih trakov za pakiranje gotovih izdelkov v živilski industriji

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične lastnosti PVC in PU transportnih trakov, zato se pred nakupom transportnih trakov za pakiranje gotovih izdelkov najprej pogovorimo in svetujemo glede optimalne izbire tipa transportnega traku. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno razmerje kvaliteto in ceno transportnih trakov za pakiranje gotovih izdelkov v živilski industriji.

Zakaj izbrati transportne trakove za pakiranje gotovih izdelkov za živilsko industrijo pri podjetju Publica TRS?

  • Kakovostni materiali: V podjetju Publica TRS ponujamo visokokakovostne transportne trakove za pakiranje gotovih izdelkov.
  • Individualizirane rešitve: V živilski industriji ponujamo rešitve transporta z transportnimi trakovi za pakiranje gotovih izdelkov, ki so prilagojeni specifičnim zahtevam proizvodne linije.
  • Celovite storitve: Poleg tehnične podpore in dobave modularnih transportnih trakov ponujamo tudi spajanje, montažo in servis transportnih trakov.
  • Izkušnje in strokovnost: Podjetje Publica TRS je s tehničnim znanjem o transportnih trakovih in bogatimi izkušnjami z njihovo implementacijo zanesljiv partner za mala in velika podjetja.

TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE


Spremljajte nas na družbenih omrežjih FB Publica TRS

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.