Transportni trakovi in GUMI podloge v fitnesih


Transportni trakovi in GUMI podloge v fitnesih: za varen tek in udobno vadbo

V podjetju Publica TRS smo v letu 2023 aktivno pristopili k ponudbi transportnih trakov za tekalne steze, ki so tehnično prilagojeni za varen tek in prijetno uporabniško izkušnjo. Gumi podlage pa so posebej prilagojene za uporabo v fitnesih, dvoranah za skupinsko vadbo, športnih dvoranah ali otroških igralnicah.

Dvoslojni profesionalni trak za tekalne steze: odporen na obrabo ter prilagodljiv za vse tekalne steze


Image
Za tekalne steze ponujamo dvoslojni profesionalni transportni trak, ki ga sestavljata PVC s strukturo in PU tkanina. PVC s strukturo omogoča dober oprijem športnih copat in preprečuje zdrs, PU tkanina pa tekoč prenos sil z valja in tiho delovanje. Transportni trak za tekalne steze je dodatno ojačan z nosilno nitjo, kar omogoča večje obremenitve tudi na izjemno majhnih površinah.
TEHNIČNE INFORMACIJE

Optimalna izbira profesionalnega dvoslojnega transportnega traku za tekalne steze

Profesionalni transportni trakovi za tekalne steze podjetja Publica TRS so zaradi tehničnih prilagoditev  primerni za vse tekalne steze, tako za domačo kot za profesionalno uporabo. Zaradi  svoje funkcionalnosti in vzdržljivosti pa so tudi optimalna izbira, ki združuje želene tehnične lastnosti s ceno.

Trak za tekalne steze izdelamo po meri

Profesionalni trak za tekalne steze prilagodimo tekalni stezi in sicer, ko nam sporočite mere starega traku, širino in dolžino, vam pripravimo trak za tekalne enakih dimenzij. Po dogovoru vam ga pošljemo po pošti oziroma ga lahko prevzamete v poslovalnici v Kamniku.

Zakaj zamenjati trak za tekalno stezo

Kvaliteten transportni trak za tekalno stezo je ključnega pomena za varno in udobno vadbo. Redno vzdrževanje tekalne steze in pravočasna zamenjava traku sta pomembna za zagotavljanje optimalnega delovanja tekalne steze. Naši tehnični sodelavci svetujejo, da se za menjavo traku na tekalni stezi odločite:

  • ko je obloga traku obrabljena – da preprečite zdrs;
  • ko se poveča hrup med uporabo – ker prenos sil med pogonom in trakom ni optimalen;
  • če opazite neenakomerno drsenje – da preprečite nestabilnost in s tem poškodbe med vadbo;
  • in ko zaznate težave pri nastavljanju napetosti traku – to lahko vpliva na delovanje oziroma obrabo tekalne steze.

Več informacij o izbiri in namestitvi transportnega traku za tekalno stezo v  novici z naslovom »Trak za tekalno stezo: Kdaj in zakaj ga zamenjati?« na povezavi

Visokokvalitetne GUMI podlage so tehnično prilagojene za visoke obremenitve in za varno vadbo


Image
Gumi podlage podjetja Publica TRS so izdelane iz visokokakovostnega GUMI materiala ter so z dodatnimi PVC in PU granulami tehnično prilagojene za visoke obremenitve na majhnih površinah. Z omenjeno tehnično dodelavo lahko GUMI podlaga po eni strani ohrani prvotni izgled tudi ob dolgotrajni in intenzivni uporabi ter hkrati ponudi varno, mehko podlago za zaščito sklepov, predvsem gležnjev, kolen in kolkov.
TEHNIČNE INFORMACIJE

Gumi podlage za udobno vadbo v fitnesih, dvoranah za skupinsko vadbo, športnih dvoranah ali otroških igralnicah

Kvalitetne gumi podlage so ključne za prijetno in varno vadbo. V podjetju Publica TRS ponujamo izredno obstoje gumi podlage, ki so primerne za uporabo v fitnesih kot podloga za fitnes naprave, v dvoranah za skupinsko vadbo, pa tudi v športnih dvoranah in otroških igralnicah.

GUMI podlaga je tudi učinkovit blažilec hrupa

Z GUMI podlagami obložena soba za vadbo blaži vibracije, ki lahko nastanejo pri uporabi oziroma odlaganju fitnes orodij ali za blažitev vibracij, ki nastanejo pri skupinski vadbi. V nekaterih športnih objektih jo uporabljajo tudi za zmanjševanje odmeva in s tem hrupa v prostoru. Vadba v teh prostorih je za uporabnika veliko bolj prijazna.

Enostavno polaganje GUMI podlag

Gumi podlage za fitnes podjetja Publica TRS so na voljo v ploščah velikosti 960 x 960 mm, ki imajo lahko ravni rob ali se sestavljajo kot puzle. Namestitev gumi podlag je enostavna, saj jih lahko sami položite na ravno podlago, bodisi na cementen ali anhidritni estrih, in jih namestite z uporabo lepila ali brez njega.

Čiščenje in vzdrževanje GUMI podlag

GUMI podlage so enostavne za vzdrževanje, saj jih lahko čistimo s čistili in vodo. To omogoča hitro in enostavno vzdrževanje visokih higienskih standardov, ki so ključni za obiskovalce. Čiščenje je mogoče izvesti ročno ali s strojno. Za strojno čiščenje priporočamo, da se podlaga po polaganju in pred prvo uporabo zaščiti z voskom.
TEHNIČNO ZNANJE, KI OBLIKUJE PRIHODNOST.
ZA VAS IŠČEMO INDIVIDUALIZIRANE REŠITVE, STROJEGRADNJA OEM
IZKUŠNJE IN ZNANJE NAREDIJO RAZLIKO.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.