Teflonski transportni trakovi v živilski industriji

tinaTeflonski trak, Živilska industrija

Teflonski transportni trakovi se uporabljajo v živilski industriji za doseganje želene propustnosti in tudi za doseganje želene strukture, vzorcev na izdelkih. Visokokakovostni teflonski transportni trakovi proizvajalca Kastilo se uporabljajo v proizvodnih procesih z višjimi temperaturami do 240° C. Transportni trakovi imajo FDA certifikat, lahko so gladki ali pa mrežasti.

Prednosti teflonskih trakov v živilski industriji:

  • propustnost: Teflonski trakovi se v proizvodnih linijah živilske industrije uporabljajo za doseganje želene propustnosti.
  • vzorec na izdelkih: Teflonski trakovi so lahko gladki, da na izdelku ni strukture, ali pa mrežasti, da je na izdelku vidna želena struktura.
  • višje temperature do 240° C: Teflonski trakovi se v živilski industriji uporabljajo v proizvodnih procesih, kjer so višje temperature oziroma so do 240° C.

Teflonski transportni trakovi v živilski industriji – tehnične lastnosti:

Tip transportnega traku / teflon

Debelina / 0,6 mm – 3 mm

Širina / prilagojena širini proizvodnje linije oziroma peči

Linearni

Vzorec / gladek ali mrežast

Čiščenje / enostavni za vzdrževanje

FDA certifikat / da

Optimalna izbira teflonskega transportnega traku v živilski industriji

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične lastnosti teflonskih transportnih trakov, zato se pred nakupom transportnega traku najprej pogovorimo in svetujemo glede optimalne izbire tipa teflonskega transportnega traku. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno ceno transportnega traku.

Zakaj izbrati teflonski transportni trak za živilsko industrijo pri podjetju Publica TRS?

  • Kakovostni materiali: V podjetju Publica TRS ponujamo visokokakovostne teflonske transportne trakove proizvajalca Kastilo.
  • Individualizirane rešitve: V živilski industriji ponujamo rešitve transporta s teflonskimi transportnimi trakovi, ki so prilagojeni specifičnim zahtevam proizvodne linije.
  • Celovite storitve: Poleg tehnične podpore in dobave teflonskih transportnih trakov ponujamo tudi spajanje, montažo in servis transportnih trakov.
  • Izkušnje in strokovnost: Podjetje Publica TRS je s tehničnim znanjem o transportnih trakovih in bogatimi izkušnjami z njihovo implementacijo zanesljiv partner za mala in velika podjetja.

TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FB Publica TRS

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.