Teflonski transportni trakovi v pekarnah

tinapekarne, Slaščičarne, Teflonski trak

Teflonski transportni trakovi se uporabljajo v pekarnah, slaščičarnah ali čokoladnicah za doseganje želene propustnosti in hkrati lahko tudi za doseganje želene strukture, vzorcev na izdelkih. Visokokakovostni teflonski transportni trakovi proizvajalca Kastilo se uporabljajo v proizvodnih procesih z višjimi temperaturami do 240° C. Transportni trakovi imajo FDA certifikat, lahko so gladki ali pa mrežasti.

Prednosti teflonskih transportnih trakov za pekarne

  • Visoke temperature: Teflonski transportni trakovi proizvajalca Kastilo se uporabljajo za transport v pekarnah pri temperaturah višjih od 200° C, saj ohranijo svojo trdnost in funkcionalnost tudi pri zelo visokih temperaturah.
  • Propustnost: Teflonski transportni trakovi proizvajalca Kastilo se uporabljajo za transport polizdelkov ali gotovih izdelkov v pekarnah za doseganje želene propustnosti.
  • Struktura / vzorec na izdelkih: Teflonske transportne trakove proizvajalca Kastilo se uporabljajo v pekarnah tudi, ko želimo na izdelkih želeno strukturo oziroma vzorec.
  • FDA cetrifikat: Teflonski transportni trakovi proizvajalca Kastilo imajo FDA certifikat.

Teflonski transportni trakovi v pekarnah – tehnične lastnosti:

Tip transportnega traku / teflon

Debelina / 0,6 mm – 3 mm

Širina / prilagojena širini proizvodnje linije oziroma peči

Linearni

Vzorec / gladek ali mrežast

Čiščenje / enostavni za vzdrževanje

FDA certifikat / da

Optimalna izbira teflonskega transportnega traku v pekarnah

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične lastnosti teflonskih transportnih trakov, zato se pred nakupom transportnega traku najprej pogovorimo in svetujemo glede optimalne izbire tipa teflonskega transportnega traku. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno ceno transportnega traku.

Zakaj izbrati teflonske transportne trakove podjetja Publica TRS?

  • Tehnična podpora in svetovanje: naši tehnični sodelavci vam bodo pomagali izbrati najboljše rešitve za vaše specifične potrebe transporta s transportnimi trakovi.
  • Kakovostni materiali: uporabljamo samo visokokakovostne materiale, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo in zanesljivost.
  • Prilagojene rešitve: ponujamo rešitve, prilagojene vašim proizvodnim procesom, s ciljem optimizacije stroškov in izboljšanja učinkovitosti transporta.

TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FB Publica TRS

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.