Specialni PVC in PU transportni trakovi s strukturo v proizvodnih procesih živilske industrije

tinaPVC transportni trakovi, Živilska industrija

Specialni PVC in PU transportni trakovi s strukturo se uporabljajo v proizvodnih procesih živilske industrije za pripravo polizdelkov in izdelkov s posebno strukturo negativne piramide ali romb, ki je vidna na odtisu izdelka. Transportni trakovi imajo FDA certifikat in sledijo tudi visokim higienskim standardom ter so enostavni za čiščenje.

Specialni PVC in PU transportni trakovi s strukturo – tehnične lastnosti:

Tip transportnega traku / PVC, PU

Debelina / 0,9 mm – 6,5 mm

Širina / prilagojena širini linije za pakiranje

Linearni ali krivinski

Vzdrževanje/ enostavno čiščenje

FDA certifikat / da

Optimalna izbira specialnih PVC ali PU transportnih trakov s strukturo v živilski industriji

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične lastnosti PVC in PU transportnih trakov, zato se pred nakupom specialnega transportnega traku s strukturo najprej pogovorimo in svetujemo glede optimalne izbire tipa specialnega PVC ali PU transportnega traku s strukturo. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno razmerje med ceno in kvaliteto PVC ali PU transportnega trakova s strukturo v živilski industriji.

Zakaj izbrati specialne PVC ali PU transportne trakove s strukturo za živilsko industrijo pri podjetju Publica TRS?

  • Kakovostni materiali: V podjetju Publica TRS ponujamo visokokakovostne specialne PVC ali PU transportne trakove s strukturo za živilsko industrijo.
  • Individualizirane rešitve: V živilski industriji ponujamo rešitve transporta s specialnimi PVC ali PU transportnimi trakovi s strukturo, ki so prilagojeni specifičnim zahtevam proizvodne linije.
  • Celovite storitve: Poleg tehnične podpore in dobave specialnih PVC ali transportnih trakov s strukturo ponujamo tudi spajanje, montažo in servis transportnih trakov.
  • Izkušnje in strokovnost: Podjetje Publica TRS je s tehničnim znanjem o transportnih trakovih in bogatimi izkušnjami z njihovo implementacijo zanesljiv partner za mala in velika podjetja.

TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.