MB – metal break GUMI transportni trakovi v kamnolomih

tinaUncategorized

MB – metal break GUMI transportne trakove v kamnolomih ponujamo za težjih in ostrih materialov v kamnolomih. Primerni so za vse oblike transporta težjih in ostrih bremen na prostem, za transport od nahajališča do zbirnega mesta in za transport od zbirnega mesta do prevoznega sredstva. Naši tehnični sodelavci svetujejo uporabo MB – metal break GUMI transportnih trakov za transport težjih in ostrih bremen, ker so s posebno dodelavo občutno močnejši od navadnih GUMI transportnih trakov.

Tehnične lastnosti MB – metal break GUMI transportih trakov tako zagotavljajo učinkovit in zanesljiv transport ostrih in težjih materialov. Pri izbiri MB – metal break GUMI transportnega traku so tehnični svetovalci pozorni tudi na pričakovano količino, ki bo dnevno potovala po transportnem traku ter na druge tehnične zahteve proizvodnih procesov ali pogona. Tudi pri MB – metal break GUMI transportnih trakovih svetujemo uporabo podpornih valjev z zaprtim labirint sistemom.

MB – metal break GUMI transportni trak v kamnolomu – tehnične lastnosti:

Tip transportnega traku / MB – metal break GUMI

Debelina transportnega traku / 2,8 mm – 10 mm

Optimalna izbira MB – metal break GUMI transportnega traku za transport v kamnolomih

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične lastnosti MB – metal break GUMI transportnih trakov, zato se pri nakupu MB – metal break GUMI transportnega traku za transport v kamnolomu najprej pogovorimo in svetujemo glede optimalne izbire debeline in dodelav transportnega traku. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno kvaliteto in ceno transportnega traku.


TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.