GUMI transportni trakovi za magnetne separatorje v kamnolomih in peskokopih

tinaGumi transportni trakovi, Kamnolomi, peskokopi, sortirnice

GUMI transportni trakovi za magnetne separatorje v kamnolomih in peskokopih se uporabljajo za ločevanje kovinskih delcev. Tehnične prilagoditve GUMI transportnih trakov za magnetne separatorje sledijo specifičnim zahtevam proizvodnih procesov separacije. Nemoteno delovanje magnetnih separatorjev je zagotovljeno z GUMI prečnimi profili ali Chevron GUMI transportnimi trakovi.

Naši tehnični sodelavci svetujejo uporabo tehnično prilagojenih GUMI transportnih trakov za magnetne separatorje, ker so odporni na obrabo pri transportu kovinskih predmetov, uporabi kemikalij in zagotavljajo učinkovito ločevanje kovinskih delcev tudi pri visokih temperaturah. Pri GUMI transportnih trakovih priporočamo tudi uporabo podpornih valjev z zaprtim labirint sistemom.

Tehnične lastnosti GUMI transportih trakov za magnetne separatorje zagotavljajo učinkovit in zanesljiv transport pri ločevanju kovinskih delcev. Pri izbiri GUMI transportnega traku so naši tehnični svetovalci pozorni tudi na pričakovano količino materiala, ki bo dnevno potovala po transportnem traku ter na druge tehnične zahteve proizvodnih procesov.

GUMI transportni trak v kamnolomu – tehnične lastnosti:

Tip transportnega traku / GUMI

Debelina transportnega traku / 10 mm

Prečni profili / GUMI material ali Chevron transportni trak

Število prečnih profilov / prilagojeno tehničnim zahtevam transporta

Optimalna izbira GUMI transportnega traku v kamnolomih

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične lastnosti GUMI transportnih trakov za magnetne separatorje, zato se pri nakupu GUMI transportnega traku za magnetne separatorje za kamnolome in peskokope najprej pogovorimo in svetujemo glede optimalne izbire in dodelave transportnega traku. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno razmerje med kvaliteto in ceno transportnega traku.


TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE


Spremljajte nas na družbenih omrežjih FB Publica TRS

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.