GUMI transportni trakovi v kamnolomih

tinaUncategorized

Gumi transportne trakove v kamnolomih ponujamo za transport težjih bremen na prostem, za transport od nahajališča do zbirnega mesta in za transport od zbirnega mesta do prevoznega sredstva. Naši tehnični sodelavci svetujejo uporabo GUMI transportnih trakov, ker so primerni za transport, kjer so večje sile, in za transport na prostem, saj so odporni, ohranijo prvotno strukturo in lastnosti, v vseh vremenskih razmerah.

Tehnične lastnosti GUMI transportih trakov tako zagotavljajo učinkovit in zanesljiv transport v kamnolomih. Pri izbiri GUMI transportnega traku so tehnični svetovalci pozorni tudi na pričakovano količino, ki bo dnevno potovala po transportnem traku ter na druge tehnične zahteve proizvodnih procesov ali pogona. Pri gumi transportnih trakovih svetujemo tudi uporabo podpornih valjev z zaprtim labirint sistemom.

GUMI transportni trak v kamnolomu – tehnične lastnosti:

Tip transportnega traku / GUMI

Debelina transportnega traku / 2,8 mm – 15 mm

Prečni profili / kovina ali PVC ali GUMI material

Število prečnih profilov / prilagojeno tehničnim zahtevam pogona

Vodilni profil / prilagojen premeru valja

Optimalna izbira GUMI transportnega traku za transport v kamnolomih

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične lastnosti GUMI transportnih trakov, zato se pri nakupu GUMI transportnega traku za transport v kamnolomu najprej pogovorimo in svetujemo glede optimalne izbire debeline in dodelav transportnega traku. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno kvaliteto in ceno transportnega traku.


TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.