Chevron GUMI transportni trakovi v kamnolomih

tinaUncategorized

Chevron GUMI transportne trakove v kamnolomih ponujamo za premagovanje naklonov v kamnolomih. Primerni so za vse oblike transporta težjih bremen na prostem, za transport od nahajališča do zbirnega mesta in za transport od zbirnega mesta do prevoznega sredstva. Naši tehnični sodelavci svetujejo uporabo Chevron GUMI transportnih trakov za premagovanje naklonov, ker s posebno strukturo vzorcev ponujajo boljši oprijem materiala ter preprečujejo zdrs in zastajanje materiala.

Tehnične lastnosti Chevron GUMI transportih trakov tako zagotavljajo učinkovito in zanesljivo premagovane naklonov v kamnolomih. Pri izbiri Chevron GUMI transportnega traku so tehnični svetovalci pozorni tudi na pričakovano količino, ki bo dnevno potovala po transportnem traku ter na druge tehnične zahteve proizvodnih procesov ali pogona. Tudi pri Chevron GUMI transportnih trakovih svetujemo uporabo podpornih valjev z zaprtim labirint sistemom.

Chevron GUMI transportni trak v kamnolomu – tehnične lastnosti:

Tip transportnega traku / Chevron GUMI

Debelina transportnega traku / 2,8 mm – 10 mm

Optimalna izbira Chevron GUMI transportnega traku za transport v kamnolomih

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične lastnosti Chevron GUMI transportnih trakov, zato se pri nakupu Chevron GUMI transportnega traku za transport v kamnolomu najprej pogovorimo in svetujemo glede optimalne izbire debeline in dodelav transportnega traku. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno kvaliteto in ceno transportnega traku.


TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.