Modularni transportni trakovi v pekarnah

tinaUncategorized

Modularni transportni trakovi se uporabljajo za organizacijo transporta v pekarnah, kadar so zaradi narave proizvodnega procesa aplikacije pogona posebej prilagojene za uporabo modularnih transportnih trakov. Primerni so tako za transport polizdelkov kot izdelkov v pekarnah oziroma za organizacijo transporta v celotni proizvodni liniji, od nižjih temperatur pri vzhajanju ali šokiranja do visokih temperatur pri peki. Visokokakovostni modularni trakovi proizvajalca Scanbelt so lahko linearni ali krivinski, imajo FDA certifikat in so enostavni za vzdrževanje.

Modularni transportni trakovi v pekarnah – tehnične lastnosti:

Tip transportnega traku / modularni transportni trakovi

Korak/ 12,5 mm, 25 mm, 50 mm

Širina transportnega traku / prilagojena širini proizvodnje linije oziroma peči

Linearni ali krivinski

Vzdrževanje / enostavno čiščenje

FDA certifikat / da

Optimalna izbira modularnega transportnega traku v pekarnah

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične lastnosti modularnih transportnih trakov, zato se pred nakupom transportnega traku najprej pogovorimo in svetujemo glede optimalne izbire tipa modularnih transportnih trakov ter morebitnih tehničnih dodelav. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno kvaliteto in ceno transportnega traku.


TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE