Gumi transportni trakovi: Odporni na obrabo in primerni za delo na prostem

Saragumi trakovi

Gumi transportni trakovi

Gumi transportni trakovi so nepogrešljivi v kamnolomih za učinkovit in zanesljiv transport različnih materialov. Pri podjetju Publica TRS smo specializirani za dobavo transportnih rešitev za kamnolome po vsej Sloveniji. Naša ponudba vključuje gumi transportne trakove, podporne valjčke ter individualizirane transporterje, ki omogočajo prilagoditev transporta specifičnim potrebam vsakega kamnoloma.

Prednosti gumi transportnih trakov v kamnolomih

Gumi transportni trakovi so izjemno prilagodljivi in se odlično obnesejo pri delu na prostem. Odporni so na različne vremenske razmere, kar je ključnega pomena v kamnolomih, kjer so transportni trakovi izpostavljeni soncu, dežju, snegu in drugim naravnim elementom. Poleg tega so gumi transportni trakovi izredno trpežni in zasnovani za prenašanje težjih in ostrih bremen ter večjih sil. Zaradi svoje visoke odpornosti na obrabo so še posebej priljubljeni za transport surovin od nahajališča do zbirnega mesta ter do prevoznih sredstev.

Zaprti podporni valjčki za podaljšanje življenjske dobe gumi transportnih trakovZa manjšo obrabo gumi transportnih trakov v kamnolomih, se trakove montira na podporne valjčke. V podjetju Publica TRS dobavimo in montiramo posebne zaprte valjčke iz PU materiala. Ti valjčki so opremljeni z zaprtim labirint sistemom, ki preprečuje vdor prahu in sipkega materiala v valjček ter so odporni na vremenske vplive. S zaprtim labirint sistemom zagotavljamo tako optimalno življenjsko dobo valjkov kot transportnih trakov in tako zmanjšujemo stroške vzdrževanja v kamnolomih.


Chevron transportni trakovi za premagovanje naklonov

V kamnolomih se pogosto srečujemo z izzivom premagovanja naklonov pri transportu materialov od izkopa do sortirnice ali skladišča. Za ta namen se uporabljajo Chevron transportni trakovi, ki imajo posebno obliko vzorcev na površini. Ti vzorci omogočajo boljši oprijem materiala na traku ter preprečujejo zdrs in zastajanje materiala. Chevron trakovi so tako idealna rešitev za premagovanje naklonov in zagotavljanje nemotenega pretoka materialov v kamnolomih.

MB – metal break gumi transportni trakovi za občutljive kamnine

V nekaterih kamnolomih smo se srečali s posebnimi izzivi transporta, z občutljivimi kamninami, ki lahko izgubijo svoje želene lastnosti ob stiku z različnimi materiali. Za slednje v podjetju Publica TRS ponujamo MB – metal break gumi transportne trakove. Ti trakovi so posebej zasnovani za preprečevanje sprememb v strukturi kamnin ter ohranjanje njihove trdnosti in drugih pomembnih lastnosti med transportom.

Individualizirane rešitve transporta za kamnolome

Pri podjetju Publica TRS se zavedamo, da ima vsak kamnolom svoje specifične potrebe pri transportu materialov. Zato ponujamo tudi individualizirane rešitve, ki temeljijo na našem poznavanju panoge, procesov in tehničnih značilnosti transportnih trakov. Sodelujemo tudi s strokovnjaki iz tujine, ki nam pomagajo pri oblikovanju zahtevnejših rešitev. Naša tehnična podpora in svetovanje predstavljata dodano vrednost za kamnolome, saj lahko zagotovimo optimalno izbiro transportnih trakov in jermen ter tako optimiziramo stroške transporta.

gumi transportni trakovi

Spajanje in montaža transportnih trakov za dolgo življenjsko dobo

Kakovostno spajanje transportnih trakov je ključnega pomena za njihovo dolgo življenjsko dobo. Pri podjetju Publica TRS imamo izkušene strokovnjake, ki izvajajo spajanje tako gumi transportnih trakov kot tudi Chevron transportnih trakov. Redno smo vključeni v montažo transportnih trakov v kamnolomih, pri čemer skrbno upoštevamo vse dejavnike, ki vplivajo na optimalno delovanje trakov.

Servis transportnih trakov za zanesljivo delovanje

Pri delu na prostem in pri transportu naravnih surovin se lahko transportni trakovi poškodujejo zaradi vremenskih razmer, izredne teže ali sile. V podjetju Publica TRS smo specializirani za popravila poškodb transportnih trakov, za zahtevnejša popravila sodelujemo tudi s partnerjem v Sloveniji. Naša storitev, servis transportnih trakov, zagotavlja zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo trakov v kamnolomih.

Zaključek: Publica TRS – vaš zanesljiv partner za rešitve transporta v kamnolomih

Pri podjetju Publica TRS razumemo izzive, s katerimi se srečujejo kamnolomi pri transportu materialov. Z našo široko ponudbo gumi transportnih trakov, podpornih valjčkov ter individualiziranih transporterjev lahko zagotovimo optimalne rešitve za vsak kamnolom. Naša tehnična podpora, svetovanje, spajanje in montaža transportnih trakov ter servisna storitev poskrbijo za dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje transportnih sistemov v kamnolomih.

Za več informacij o naši ponudbi in storitvah nam pošljite povpraševanje.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.