Lesno-gozdarski transportni trakovi: Kakovost in inovacija, ki dviga standarde

SaraPVC transportni trakovi, transportni trak za transport cepljenih drv

Lesno-gozdarski transportni trakovi: Kakovost in inovacija, ki dviga standarde

Transportni trakovi so ključni del transportnega sistema v gozdarstvu in lesno-predelovalni industriji. V podjetju Publica TRS smo specializirani za dobavo in svetovanje glede transportnih trakov, ki so primerni za različne namene v teh panogah. Naša ponudba vključuje visokokakovostne PU, PVC, gumijaste in modularne transportne trakove, ki so prilagojeni specifičnim zahtevam transporta v gozdarstvu in lesno-predelovalni industriji.

Transportni trakovi za transport žaganega lesa

Pri tem transportu je izrednega pomena izbira pravega materiala transportnega traku, ki bo zagotovil učinkovitost in zanesljivost transportnega sistema. V podjetju Publica TRS ponujamo široko paleto PVC in gumijastih transportnih trakov, ki so posebej zasnovani za ta namen. Naši transportni trakovi so prilagojeni tako za transport hlodovine do žage kot tudi za transport žaganega lesa od žage do nadaljnje uporabe.

Pri izbiri materiala transportnega traku za transport žaganega lesa se posvetujemo s stranko in skupaj izberemo optimalno kvaliteto in debelino traku. Po potrebi lahko dodamo tudi prečne in vodilne profile, ki bodo zagotovili stabilnost in natančnost transporta žaganega lesa. Naša ponudba vključuje tako standardne trakove za industrijske žage kot tudi prilagojene transportne trakove za individualizirane rešitve.

Transportni trakovi za transport sekancev

Za transport sekancev redno dobavljamo PVC transportne trakove, ki so prilagojeni transporterju. Imamo izkušnje s snovanjem in izdelavo transportnih trakov za strojegradnje OEM, zato lahko ponudimo optimalno izbiro transportnega traku, glede na pogon, ali je to prikolica za izdelavo sekancev ali transporter za lažjo izdelavo sekancev, glede na pogostost uporabe, ali je to glavna ali dopolnilna dejavnost ter drugo. Vsi našteti elementi vplivajo na ceno traku, zato je pomembno, da lahko izbiramo med različnimi možnostmi in tako dosežemo ne samo pravo ceno, ampak tudi pričakovano življenjsko dobo transportnega traku (seveda ob korektni uporabi). 

Naši transportni trakovi so zasnovani tako, da zagotavljajo optimalno delovanje transporterja, ne glede na pogon, pogostost uporabe in druge specifične zahteve.

transportni trakovi

Transportni trakovi za transport žagovine

V podjetju Publica TRS imamo izkušnje tudi z dobavo transportnih trakov za razsuti tovor, v lesno-predelovalni industriji za žagovino Pri transportu tako občutljivega materiala kot je žagovina je pomembno tudi, da transportni trak podpira zasnovo transporta, ki je navadno zasnovana tako, da se čim manj oziroma da se ne praši. Ponujamo PVC transportne trakove, ki so primerni za transport žagovine. Naši transportni trakovi so zasnovani tako za vertikalni kot tudi horizontalni transport žagovine.

V podjetju Publica TRS smo specializirani za ponudbo transportnih trakov, ki ustrezajo vsem tem zahtevam in omogočajo učinkovit transport žagovine v lesno-predelovalni industriji.

Transportni trakovi za izdelavo peletov

Izdelava peletov je kompleksen proces, ki zahteva posebne transportne rešitve. Surovina za izdelavo peletov je žagovina, ki se lahko pri transportu praši. Prašenje lahko skrajša življenjsko dobo pogonskih strojev, ki so ključni za izdelavo peletov. V podjetju Publica TRS ponujamo različne vrste transportnih trakov za transport žagovine in peletov.

Za transport žagovine in peletov pri visokih temperaturah priporočamo transportne trakove, ki so posebej zasnovani za delovanje pri ekstremnih pogojih. Ti trakovi so odporni na visoke temperature in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Poleg tega ponujamo tudi modularne transportne trakove, ki so prilagodljivi in imajo dolgo življenjsko dobo. Ne glede na potrebe stranke v izdelavi peletov, v podjetju Publica TRS ponujamo optimalne transportne rešitve.

transportni trak za izdelavo peletov

Transportni trakovi in jermeni v lesno-predelovalni industriji

Poleg transportnih trakov za specifične aplikacije, v podjetju Publica TRS dobavljamo tudi transportne trakove in jermene za splošno uporabo v lesno-predelovalni industriji. Naša ponudba vključuje tako standardne trakove za proizvajalce palet kot tudi prilagojene transportne trakove za večje mizarske obrate. Poleg tega redno dobavljamo tudi ploščate jermene, ki se uporabljajo za pogon elektro motorjev.

Pri izbiri transportnih trakov in jermenov za lesno-predelovalno industrijo je pomembno upoštevati specifične zahteve glede dimenzij, materialov in delovnih pogojev. V podjetju Publica TRS vam lahko svetujemo pri izbiri optimalnih rešitev, ki bodo zagotovile učinkovit in zanesljiv transport v lesno-predelovalni industriji.

Tehnična podpora in svetovanje

Poleg dobave transportnih trakov in jermenov v podjetju Publica TRS ponujamo tudi tehnično podporo in svetovanje. Na področju transportnih trakov in jermen delamo že več kot dve desetletji, zato dobro poznamo tako tehnične lastnosti transportnih trakov in jermen ter potrebe različnih panog, tudi lesno-predelovalne industrije.. Z veseljem vam pomagamo pri izbiri optimalnih rešitev, ki bodo ustrezale vašim specifičnim potrebam.

Servis, spajanje in montaža

V podjetju Publica TRS ponujamo tudi servis, spajanje in montažo transportnih trakov. Naša ekipa strokovnjakov je usposobljena za izvajanje servisnih storitev v naših prostorih ali na vaši lokaciji. Smo specializirani za spajanje transportnih trakov, tako mehansko kot tudi toplotno. Poleg tega ponujamo tudi opremo za spajanje, kot so toplotne preše in mehanske spojke.

Pri montaži transportnih trakov vam prilagodimo čas montaže glede na vaše potrebe in omejitve proizvodnje. Naša ekipa bo poskrbela za kakovostno in zanesljivo montažo trakov, ki bo zagotovila optimalno delovanje transportnega sistema v vašem obratu.

transportni trakovi

Zaključek

Transportni trakovi so ključni del transportnega sistema v gozdarstvu in lesno-predelovalni industriji. V podjetju Publica TRS vam ponujamo visokokakovostne PU, PVC, gumijaste in modularne transportne trakove, ki so prilagojeni specifičnim zahtevam transporta v teh panogah. Naša ponudba vključuje transportne trakove za transport žaganega lesa, sekancev, žagovine in izdelavo peletov. Poleg tega vam nudimo tudi tehnično podporo, servis, spajanje in montažo transportnih trakov. Za vrhunsko kakovost, zanesljivost in strokovno svetovanje, se lahko kadarkoli obrnite na nas. Pošljite povpraševanje tukaj.

Sledita nam lahko tudi na našem Facebook profilu.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.