Transportni trak za drva oziroma sekance

SaraKmetijstvo, Lesno predelovalna industrija, PVC transportni trakovi

Transportni trak za drva oziroma sekance prilagodimo pogonu in količini sekancev, ki dnevno potuje po transportnem traku. Naši tehnični sodelavci vam svetujejo glede na količino proizvedenih drv, naklon in dolžino transporta in zahteve kmetijskega stroja. Za transportni trak za drva  najpogosteje ponujamo PVC ali GUMI transportne trakove, ki imajo prečne in vodini profil.

Prečni profili so lahko iz PVC materiala, v tem primeru so pritrjeni z visokofrekvenčnim varjenjem, ali kovinski, v tem primeru so pritrjeni z vijaki. Število prečnih profilov in pa vodilni profil prilagodimo pogonu oziroma tehničnim zahtevam cepilnika ali žage.

Transportni trak za drva – tehnične lastnosti:

Tip transportnega traku / PVC ali GUMI

Debelina transportnega traku / 2,8 mm – 3,8 mm

Prečni profili / PVC material ali kovina

Število prečnih profilov / prilagojeno pogonu oziroma tehničnim zahtevam krmilnega voza.

Vodilni profil / prilagojen premeru valja

Optimalna izbira transportnega traku

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične zmožnosti tako gumi kot PVC transportnih trakov, zato se pri nakupu transportnega traku za transport drv oziroma sekance najprej pogovorimo in svetujemo glede optimalne izbire materiala in debeline transportnega traku. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno ceno transportnega traku.

Zakaj izbrati transportni trak za drva oziroma sekance podjetja Publica TRS?

  • Tehnična podpora in svetovanje: naši tehnični sodelavci vam bodo pomagali izbrati najboljše rešitve za vaše specifične potrebe transporta s transportnimi trakovi.
  • Kakovostni materiali: uporabljamo samo visokokakovostne materiale, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo in zanesljivost.
  • Prilagojene rešitve: ponujamo rešitve, prilagojene vašim proizvodnim procesom, s ciljem optimizacije stroškov in izboljšanja učinkovitosti transporta.

TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FB Publica TRS

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.