Izberite pravi transportni trak za smučarsko sezono 2023 in obvladujte stroške vzdrževanja

SaraGumi transportni trakovi, Modularni transportni trakovi, Montaža, Servis, Smučišča, Spajanje

V podjetju Publica TRS v letu 2023 ponovno zagotavljamo transportne trakove za slovenska smučišča. Konec avgusta pripravljamo GUMI transportni trak za teptalce in se dogovarjajo za dobavo MODULARNEGA TRAKU za transport smučarjev. Med predstavitvijo transportnih trakov in različnih podlag smo skupaj s tehničnimi sodelavci ugotovili, da imamo še več trakov in podlag, ki so zanimivi za smučišča. Roman Drolc, tehnični sodelavec, je povzel: »Ponudimo lahko tudi podlage za lažji prehod smučarjev na ali iz naprave ter trakove in podlage za spremljajoče dejavnosti, ki jih ponujajo slovenska smučišča.« GUMI in MODULARNE transportne trakove, ki so v pripravi, že več sezon uporabljajo različna slovenska smučišča in tudi smučišča v tujini. 

Transportni trakovi za smučišča

GUMI transportne trakove lahko v podjetju Publica TRS popolnoma prilagodimo teptalcem za sneg, saj jih režemo po širini in dolžini (širino gumi traku prilagodimo gosenicam). Transportni trakovi so zato pri straneh odprti, kar pa ne vpliva na njihovo uporabo pri nizkih temperaturah in vlagi. Na voljo sta dva tipa transportnih trakov, debeline 10 mm in 12 mm. Luknje na transportnih trakovih, ki so potrebne za namestitev trakov na gosenice, naredimo z vodnim rezom ali ročno, pripravimo pa jih lahko po tehnični specifikaciji ali po vzorcu na starem traku.

transportni trak

MODULARNI trakovi za transport smučarjev se najpogosteje uporabljajo za transport najmlajših smučarjev ali pa za transport smučarjev na sedežnico. Modularni transportni trakovi so linearni in imajo dolgo življenjsko dobo, prilagojeni pa so tudi za uporabo v različnih vremenskih razmerah. Vzorec na traku je lahko prilagojen vstopu smučarjev na napravo oziroma so izbrane barvne oznake lahko usklajene z barvami smučišča.

Bombažne preproge za enostaven prehod smučarjev na ali z naprave

Vse več smučišč pri transportu smučarjev na sedežnico ali drugo naravo uporablja BOMBAŽNE PREPROGE, ki smučarjem omogočajo enostaven prehod do naprav. Podlage so odporne na vremenske razmere na smučiščih, skrbnikom naprave pa omogočajo enostavno odstranjevanje odvečnega snega.

Pohodne gumi podloge za drsališča

Vse več smučišč tudi v Sloveniji ponuja različne aktivnosti tudi za spremljevalce oziroma družinske člane, ki se ne odločajo za smučanje. Med pogostejšimi aktivnostmi so drsališča in otroški poligoni. Zanje pa lahko ponudimo POHODNE GUMI PODLOGE, ki so odporne na rezila drsalk oziroma rezil drsalk ne poškodujejo oziroma podloge za otroške snežne poligone.

Ostala ponudba transportnih trakov in jermen

V podjetja Publica TRS ponujamo tudi druge transportne trakove in različna jermena za prenos sil.
S pomočjo tehnične podpore in v fazi svetovanja lahko skupaj izberemo optimalen transportni trak ali jermen. Zavedamo se, da je transportni trak ali jermen uporaben, ko opravlja svojo funkcijo, zato ponujamo tudi pripravo spoja, spajanje in montažo. Za vse, ki imate potrebno znanje in ste samostojni, pa opremo za toplotno in mehansko spajanje. V primeru, da se transportni trak zatrga, pa lahko ponudimo tudi servis traku. V tem primeru je pomembno, da nas čimprej obvestite, ko je poškodba še v manjšem obsegu in se transportni trak lahko še sanira. Servis lahko poteka pri vas ali pa v servisnih prostorih podjetja.