Modularni transportni trakovi za transport smučarjev

tinaUncategorized

Modularni transportni trakovi za transport smučarjev je prilagojen posebnim zahtevam transporta na smučiščih. Modularni transportni trakovi proizvajalca Scanbelt so izredno zanesljivi in prilagodljivi ter omogočajo linearen transport smučarjev na različne naprave (na sedežnice in vlečnice) kot transport najmlajših smučarjev na položnejših terenih.

V podjetju Publica TRS že več kot 10 let zagotavljamo tehnično podporo ter optimalne tehnične rešitve za transport tudi na smučiščih. Naše izkušnje in strokovno znanje s področja transportnih trakov je garancija za zanesljive in učinkovite rešitve transporta.

Modularni transportni trak za transport smučarjev na smučiščih – tehnične lastnosti:

Tip transportnega traku / POM modularni trak

Debelina transportnega traku / tipsko

Optimalna izbira modularnega transportnega traku za transport smučarjev na smučiščih

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične lastnosti modularnih transportnih trakov, zato se pri nakupu transportnega traku za transport smučarjev na smučiščih najprej pogovorimo in svetujemo glede optimalne izbire materiala in debeline transportnega traku. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno kvaliteto in ceno transportnega traku.


TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.