Uspešna predstavitev podjetja Publica TRS na Kmetijskem sejmu v Komendi

Šotor na Kmetijsko obrtnem sejmu v Komendi 2021

V podjetju Publica TRS smo se odločili, da na Kmetijsko obrtni sejem Komenda 2021 predstavimo širok nabor izdelkov, od PVC, PU in gumi ali transportnih trakov do različnih jermen za kmetijske stroje in za transport izdelkov na kmetijah. Največ zanimanja je bilo za transportne trakove za krmilne postaje in transport drv. Obiskovalci pa so se zanimali tudi za različne transportne trakove za transport izdelkov in za rezalno-cepilni stroje za drva.

Na predstavitvenem prostoru na Kmetijskem sejmu v Komendi smo obiskovalcem najpogosteje predstavili transportne TRAKOVE ZA KRMILNE POSTAJE ter pojasnili, da lahko kvaliteto, število plasti oziroma debelino PVC transportnega traku in gostoto prečnih profilov prilagodijo sistemu za pogon in količini krme, ki dnevno potuje po traku.

PVC, PU ali gumi transportni trakovi

Obiskovalcem smo ponudili tudi PVC transportne trakove za PRIKLJUČKE ZA TRANSPORT SENA NA STRMIH POBOČJIH. Za omenjene priključke smo v letu 2020 dobavili več transportnih trakov, ki s transportom pokošene trave zagotavljajo nemoteno delovanje tudi na strmih pobočjih.

Obiskovalci so se zanimali tudi za TRANSPORTNE TRAKOVE ZA REZALNO-CEPILNE STROJE ZA DRVA. Za transport drv od stroja za cepljenje do skladiščenje oziroma prevoza smo ponudili kvalitetne gumi transportne trakove različnih debelin oziroma vzdržljivosti. Na pa lahko namestimo tudi želeno količino prečnih profilov.

Transportni trakovi za kmetijske stroje

Obiskovalcem smo kot primer dobre prakse predstavili tudi TRANSPORTNE TRAKOVE ZA KOSILNICO za večje površine, ki smo jih dobavili in montirali v letu 2021. Pravilno izbran, spojen in nameščen transportni trak omogoča natančen rez, predvsem pa zanesljivo in na površino odzivno košnjo trave.

Obiskovalci so se zanimali tudi za TRANSPORTNE TRAKOVE ZA TRANSPORT IZDELKOV pridelanih na kmetiji, najpogosteje za krompir, zelje, orehe in druge izdelke. Ponudili pa smo tudi transportne trakove za prehrambno industrijo. Na predstavitvenih panojih smo predstavili tudi TRANSPORTNI TRAK ZA TRANSPORT ŽITA, ki smo ga v poletnih mesecih dobavili in montirali v slovenskem mlinu.

Transportni trakovi za lesno predelovalne stroje ter PVC, PU, modularni in gumi transportni trakovi

Zanimanje je bilo tudi za TRANSPORTNE TRAKOVE ZA BALIRNE STROJE.  Ker je sezona dela z balirnimi stroji sorazmerno kratka ponujamo tudi rezervni trak in dostavo s hitro pošto.

Na predstavitvenih panojih smo imeli tudi transportne trakove za transport pelet in žagovine, za TRANSPORT ŽAGOVINE so NAJPRIMERNEJŠI PVC IN PU TRANSPORTNI TRAKOVI, za TRANSPORT PELET pa MODULARNI TRANSPORTNI TRAKOVI.

Transportni trakovi, jermena in storitve

Na predstavitvenih panojih smo imeli tudi fotografije ploščatih jermen za MANJŠE ELEKTRARNE, ki jih na kmetijah deluje kar nekaj ter transportne trakove za TRANSPORT ŽIVALSKIH IZTREBKOV.

Poseben predstavitveni pano je bil namenjen predstavitvi naši storitev, spajanju in montaži ter SERVISU, predvsem gumi, PVC in PU trakov ter PU okroglih jermen. SPAJANJE opravimo pri nas, v delavnici na Usnjarski cesti 9, Kamnik ali na vaši lokaciji, MONTAŽO pa prilagodimo mirovanju proizvodnje.

Publica TRS na Kmetijsko obrtnem sejmu v Komendi 2021

Za bolj zahtevne projekte smo v preteklosti za nosilce kmetij pripravili tudi POSEBNE TEHNIČNE RISBE in po naročilu dobavili tudi ZELO SPECIALNE TRANSPORTNE TRAKOVE, teflonske transportne trakove in jermena, PU okrogla in zobata jermena.

Vse obiskovalce pa smo opozorili, da smo prisotni tudi v drugih panogah, PAPIRNI, PEKARSKI, PREHRANSKI, KOVINSKO PREDELOVALNI in RECIKLAŽNI INDUSTRIJI, V LOGISTIKI, V ELEKTRARNAH in VINOGRADNIŠTVU ter PRI AVTOMATIZACIJI PROCESOV.