Transportni trak za transport gnoja pri prireji jedilnih jajc

tinaUncategorized

V podjetju Publica TRS d.o.o. ponujamo različne transportne trakove, ki se uporabljajo v kmetijstvu pri primarni pridelavi in predelavi. V zadnjem času smo za naročnika dobavili, pripravili spoj ter montirali in pri njem spojili tudi transportni trak za transport gnoja pri prireji jedilnih jajc.

Spajanje transportnega traku za transport gnoja.
Spajanje transportnega traku za transport gnoja.

Transportni trak za transport gnoja pri prireji jedilnih jajc je praviloma nameščen pod rešetkami za transport gnoja in je odporen na agresivne snovi v kokošjih iztrebkih. Omenjeni transportni trak je iz Monolytic PP materiala in širine 1000 mm. Transportni trak je zato primeren tako za transport gnoja pri manjši kot pri večji prireji jedilnih jajc. V ponudbi pa imamo tudi druge transportne trakove, tudi transportne trakove primerne za transport kokošjih in drugih jajc.

Transportni trak za transport gnoja.
Transportni trak za transport gnoja pri prireji jedilnih jajc.

V podjetju Publica TRS d.o.o. ponujamo tudi druge transportne trakove, ki se redno uporabljajo v kmetijstvu, od transportnih trakov za kmetijsko mehanizacijo, npr. za krmilne prikolice, za spravilo drv, za kosilnice in drugo; za transport pridelkov kot so krompir, zelje, orehi, borovnice in drugo ter za predelavo, kot so transport žita in pekarskih izdelkov od priprave do pakiranja in drugo.

Naša prednost je, da dobro poznamo tehnične lastnosti trakov ter potrebe v kmetijstvu, zato lahko ponudimo optimalno kvaliteto traku in s tem tudi optimalno ceno. Ponujamo celotno storitev, ki je s tehničnim svetovanjem prilagojena. V ponudbi pa imamo tudi servis in montažo transportnih trakov, lahko pa vam ponudimo tudi različno opremo za spajanje.