Transportni trakovi in jermena na jesenskem Kmetijsko obrtnem sejmu Komenda 2023

SaraKmetije

Transportne trakove in jermena, ki jih redno dobavljamo, spajamo in montiramo strankam v kmetijski panogi, bomo predstavili na jesenskem Kmetijsko obrtnem sejmu Komenda 2023. Predstavili bomo specializirano ponudbo transportnih trakov in jermen, posebej trakove za krmilne postaje, kosilnice in balirke, transportne trakove za žage, sekance in izdelavo pelet, transportne trakove za čiščenje hlevov, transportne trakove za transport pridelkov in izdelkov ter drugo. Predstavili bomo tako standardiziran ponudbo za kmetijske stroje kot tudi za transporterje, ki so jih kmetje sami zasnovali za lažje delo na kmetiji.

Transportni trakovi in jermena v kmetijski panogi

Na kmetijah se uporablja zelo različen spekter transportnih trakov, odvisno od dejavnosti na kmetiji in kmetijskih strojev oziroma transporterjev. Sodelavci podjetja Publica TRS bomo zato na jesenskem Kmetijsko obrtnem sejmu Komenda 2023 predstavili transportne trakove iz PVC in PU materiala, ki se uporabljajo za transport sena na krmilni postaji in kosilnici ter na balirkah, GUMI transportne trakove, ki se najpogosteje uporabljajo transport sekancev in za delo na prostem, pa MODULARNE transportne trakove, ki se uporabljajo pri proizvodni pelet, transportne trakove MONOLYTIC PP za čiščenje hlevov, PLOŠČATA jermena za prenos sil v manjših elektrarnah, transportne trakove s FDA certifikatom za pridelke in izdelke ter drugo.

Individualizirane rešitve transporta so tudi na kmetijah

Posebno pozorni smo tudi na individualizirane rešitve, ki jih kmetje oblikujejo za različne oblike transporta, posebej za transport pridelkov in izdelkov. Prav zato bomo na jesenskem Kmetijsko obrtnem sejmu Komenda 2023 predstavili različne tipe in materiale transportnih trakov, ki se uporabljajo v kmetijstvu. Posebej bomo predstavili tudi transportne trakove za posipalce – za tiste kmetije, ki izvajajo tudi zimsko službo.

Zakaj se bomo predstavi na jesenskem Kmetijsko obrtnem sejmu Komenda 2023?

V podjetju Publica TRS se zavedamo, da je učinkovita organizacija dela na kmetiji tesno povezana s kmetijskimi stroji in njihovim optimalnim delovanjem. Med pomembno opremo strojev sodijo tudi transportni trakovi in jermena. Ker izbira pravega transportnega traku poleg učinkovitega transporta prinaša tudi daljšo življenjsko dobo traku, smo se v podjetju Publica TRS odločil, da predstavimo naše izdelke in storitve za kmetijske stroje na jesenskem Kmetijsko obrtnem sejmu Komenda 2023.

Transportnimi trakovi in jermeni v kmetijstvu

Naša ponudba storitev je povezana z optimalno izbiro in uporabo transportnih trakov in jermen

Tehnična podpora in svetovanje

Zelo pomembno je, da so tehnične lastnosti transportnega traku ustrezne glede na lokacijo, ali se trak uporablja na prostem ali v zaprtih prostorih, glede na pogon, ali je potreben neskončen ali linijski transporti trak, od materiala, ki je na traku, ali je to seno, sekanci ali pridelki, in še drugih elementov. Tudi zahtev zapisnih v zakonodaji. Prav zato želimo obiskovalcem sejma pokazati transportne trakove in jermena, ki jih lahko ponudimo za kmetijske stroje, pa tudi za različne transporterje. Na sejmu bo vseskozi prisoten strokovni sodelavec, ki bo lahko na mestu svetoval, kateri transportni trak ali jermen je optimalna rešitev glede na tehnične zahteve, pričakovani življenjsko dobo in ceno.

Spajanje in montaža

V podjetju Publica TRS imamo servisne prostore v katerih spajamo vse vrste transportnih PVC, PU in gumi trakov ter okroglih jermen. Spajanje pa lahko poteka tudi na naši lokaciji in vključuje tudi montažo transportnega traku ali jermena. Čas montaže prilagodimo vašim potrebam oziroma mirovanju kmetijskih strojev ali proizvodnje.

Servis

Servis lahko poteka v naših prostori ali na vaši lokaciji. Servisiramo PVC PU in GUMI transportne trakove, pa tudi druge specializirane transportne trakove in PU okrogla jermena.

Oprema za spajanje

V podjetju Publica TRS lahko ponudimo tudi opremo za spajanje, tako toplotne preše kot opremo za mehansko spajanje ter repro material. Posebej smo pozorni, da imamo na zalogi več tipov mehanskih spojk in repro material in lim za toplotno spajanje.

Zaključek

Transportni trakovi in jermena so pomemben del kmetijske panoge, za varno in zanesljivo uporabo kmetijskih strojev in drugih oblik transporta na kmetijah. Prav zato je pomembna optimalna izbira transportnih trakov in jermen, optimalno razmerje med kvaliteto transportnega traku, ki jo določa način in frekvenca uporabe ter ceno transportnega traku ali jermena.

Storitve in oprema, ki je povezana s transportnimi trakovi in jermeni v kmetijstvu