POGONSKA JERMENA


Pogonska jermena so ključen mehanski element v proizvodnih procesih, kjer je potreben natančen in učinkovit prenos sil. V podjetju Publica TRS ponujamo dva tipa pogonskih jermen, ki so z različnimi tehničnimi rešitvami prilagojeni za uporabo v različnih industrijskih panogah. Pravilna izbira pogonskega jermena je ključna za nemoten, zanesljiv transport v proizvodnih procesih.

V podjetju Publica TRS vam lahko svetujemo glede izbire optimalnega pogonskega jermena - glede na specifične potrebe vaše proizvodne linije ali proizvodnega procesa, tehničnih zahtev pogona in druge parametre. Dobavimo lahko široko paleto visokokakovostnih pogonskih jermen.

STOPITE V STIK Z NAMI
PU okrogla jermena

PU okrogla
jermena

so nepogrešljiv del transporta v proizvodnih procesov, predvsem za pogon valjčnih prog in transport predmetov v proizvodnih procesih.
VEČ
ploščata jermena

Ploščata
jermena

se najpogosteje uporabljajo za prenos v proizvodnih procesih, kjer je poleg prenosa moči in gibanje potreben tudi prenos navora.
VEČ
TEHNIČNO ZANNJE, KI OBLIKUJE PRIHODNOST.
ZA VAS IŠČEMO INDIVIDUALIZIRANE REŠITVE, STROJEGRADNJA OEM
IZKUŠNJE IN ZNANJE NAREDIJO RAZLIKO.

KONTAKTIRAJTE NAS

Če želite izvedeti več o naših jermenih ali potrebujete pomoč pri izbiri optimalnega jermena, se obrnite na nas. Veselimo se priložnosti, da vam bomo lahko pomagali pri izboljšanju vaših proizvodnih procesov.

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.