Gumi transportni trakovi za teptalne stroje za sneg in modularni trakovi za transport smučarjev na smučiščih

Gumi transportni trakovi

Gumi transportni trakovi
V podjetju Publica TRS ponujamo tudi gumi transportne trakove, ki so primerni za teptalce za sneg.

V podjetju Publica TRS že več let dobavljamo gotove in pol gotove transportne trakove za teptalce za sneg. Širino in debelino gumi transportnega traku prilagodimo gosenicam/lameli na transportnem traku, luknje za namestitev pa lahko naredimo ročno ali z vodnim rezom. Gumi trakovi so navadno odprti in prav tako kvalitetni kot zaprti, ki se proizvajajo le za večje količine enakih dimenzij. 

Gumi transportni trakovi
Širino in debelino gumi transportnega traku prilagodimo gosenicam/lameli na transportnem traku, luknje za namestitev pa lahko naredimo ročno ali z vodnim rezom

Teptalci za sneg delujejo v ekstremnih razmerah, zato je izbira transportnih trakov prilagojena njihovemu delovanju. Gumi transportni trakovi za teptalce za sneg so primerni za večje obremenitve in za delo na prostem, odporni so tako na temperaturo kot vlago.

Gumi transportni trakovi
V podjetju Publica TRS ponujamo tudi druge transportne trakove, ki se uporabljajo na smučiščih, npr. gumi preproge za kovinske podeste, gumi trakov za freze in drugo.

Gumi transportni trakovi se pri izdelavi prilagodijo teptalcu za sneg, izbere se ustrezna debelina traku in pripravi zahtevana širina. Po dogovoru lahko pripravimo tudi luknje, ki so v traku potrebne za fiksiranje na lamele. Pripravimo jih lahko po tehnični specifikaciji teptalca ali pa po vzorcu na starem transportnem traku.

Modularni transportni trakovi
Modularni trakovi imajo dolgo življenjsko dobo in so primerni tudi za transport potnikov na smučišču. V podjetju Publica TRS ponujamo modularne transportne trakove za prenos blaga tako na linearnih kot na krivinskih transporterjih.

 V podjetju Publica TRS pa poznamo tudi tehnične zahteve in zmogljivosti transportnih trakov, ki se uporabljajo na smučišču za transport potnikov, tako najmlajših na položnih terenih kot za transport smučarjev na sedežnico. Modularni transportni trak ima ob primernem vzdrževanju dolgo življenjsko dobo.

Gumi transportni trakovi
Gumi transportni trakovi za teptalce za sneg so primerni za večje obremenitve in za delo na prostem, odporni so tako na temperaturo kot vlago.

Poleg gumijastih in modularnih transportnih trakov pa v podjetju Publica TRS ponujamo tudi transportne trakove iz drugim materialov, tako PVC in PU transportne trakove, teflonske transportne trakove kot kovinske mrežne trakove ter zobata, PU okrogla in ploščata jermena. Trakove in okrogla jermena tudi spajamo, po potrebi servisiramo, čas montaže oziroma spajanja pa prilagodimo vašim potrebam oziroma mirovanju strojev.