GUMI podloga za fitnese, telovadnice in otroške igralnice – trajnost, varnost in prilagodljivost

SaraUncategorized

GUMI podloga je ključna oprema v fitnesih, telovadnicah in športnih dvoranah s fitnes opremo in otroških igralnicah. Z izbiro izdelkov iz našega programa za fitnese si lahko s premišljeno izbiro zagotovite cenovno ugoden izdelek, ki je primeren za domačo in tudi za intenzivno uporabo. GUMI podloge dobavimo za želene površine, v dimenziji kocke 1 m x 1 m, katere neto uporabna površina je 960 mm x 960 mm.

GUMI podloga za fitnes in fitnes opremo

V podjetju Publica TRS smo v letu 2023 razširili GUMI program tudi na GUMI podloge, ki so primerne za uporabo v fitnesih ter v telovadnicah in športnih dvoranah s fitnes opremo kot podloga zanjo. GUMI podloga vsebuje tudi mešanico PU materiala, zato je primerna za uporabo v notranjih prostorih, kjer so večje obremenitve na manjših površinah. Podlaga tako ublaži udarce, npr. pri doskokih ali pa dvigovanju uteži in je dober zvočni izolator.

Čiščenje in vzdrževanje GUMI podlage je enostavno, s sesalcem ali krpo.

gumi podloga

Zaradi prijetnega stika z boso nogo se uporablja tudi v domačih telovadnicah, fitnesih in otroških igralnicah.

Cena: 48€

Gumi podloga: neto uporabna površina 960 mm x 960 mm, debelina 15mm

GUMI podlaga za otroške igralnice

GUMI podlaga je primerna tudi za podlago v otroških igralnicah. Poleg enostavnega čiščenja in vzdrževanja je pomembna prednost podloge tudi možnost »puzle« sestavljanja, ki pa so zaradi trdega stika in teže »puzle« za majhne otroke nerešljiva uganka. To pomeni, da je ne morejo enostavno podirati oziroma sestavljati. Zaradi tesnega stika in stabilne postavitve se pod podlago ne nabira prah ali ostanki hrane. GUMI podlaga je primerna za otroške igralnice, ker ponuja zaščito pred padci, ker je dober zvočni izolator in ker ima ustrezen certifikat za uporabo v notranjih prostorih za otroke.

PVC trakovi za tekaške steze

V fitnesih in v drugih prostorih s fitnes opremo, v telovadnicah ali športnih dvoranah, je tekaška steza med bolj uporabljenimi orodji, zato je pomembno, da je trpežna, primerna za intenzivno uporabo, vzdržljiva, primerna za večje obremenitve, da preprečuje drsenje, varna za vse, ki se veliko potijo. Predvsem pa je pomembno, da je iz primernega materiala, ki glede na uporabo zagotavlja daljšo uporabo. Vse te zahteve izpolnjujejo PVC trakovi za tekaške steze, ki jih ponujamo v podjetju Publica TRS. Ponujamo tudi hitro izdelavo in dostavno po pošti.

Trak za tekaške steze izdelamo po meri, dobavni rok je 5 do 7 delovnih dni. Po dogovoru lahko trak tudi montiramo. Ponudbo trakov za tekaške steze najdete tukaj.

Nov program GUMI podlog in PVC trakov je odlična izbira za fitnese, telovadnice in otroške igralnice. Njihova trajnost, varnost in prilagodljivost jih naredijo idealno opremo za intenzivno uporabo.
V podjetju Publica TRS smo specializirani za izdelavo in dobavo visokokakovostnih GUMI podlog in PVC trakov, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost in zadovoljstvo strank.

Za več informacij o našem programu se obrnite na nas preko spodnjega obrazca ali nas pokličite na telefonsko številko + 386 31 330 777. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri prave opreme za vaš prostor. Vzorec GUMI podloge, ki se sestavlja kot puzle je na voljo v prostorih podjetja (Usnjarska 9, Kamnik). 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.