Transportni trakovi in jermena v papirni industriji


Transportni trakovi in jermena v papirni industriji: za zanesljiv in natančen transport

V podjetju Publica TRS ponujamo bogat nabor transportnih trakov in jermen, prilagojenih za uporabo v papirni industriji, tako za transport surovin, polizdelkov kot finega papirja in kartona. Naši tehnični sodelavci vam svetujejo pri izbiri optimalnih rešitev, ki ustrezajo specifičnim zahtevam vaših proizvodnih procesov, od prevoza surovine za proizvodnjo papirja ali kartona na prostem do finega papirja in dotiska kartona.

Svetovanje pri izbiri optimalnega transportnega traku ali jermena

Pri izboru najustreznejšega transportnega traku ali jermena so vam na voljo naši tehnični sodelavci, ki poznajo tehnične lastnosti posameznih transportnih trakov in jermen, njihove prilagoditve za papirno industrijo ter imajo bogate izkušnje pri njihovi implementaciji. S strokovnim nasvetom vam pomagajo izbrati najboljše rešitve, ki bodo zadovoljile tehnične zahteve vaših proizvodnih procesov in pogona ter so cenovno ugodne.

GUMI transportni trakovi za transport surovine


GUMI transportni trakovi z dodelavami
Proizvodni procesi v papirni industriji potekajo tako na prostem kot v zaprtih prostorih. Za transport na prostem, kjer navadno poteka transport surovine, naši tehnični svetovalci svetujejo uporabo GUMI transportnih trakov, ki so izredno trpežni ter zanesljivi tudi pri transportu surovin z večjimi obremenitvami in silami. Redno ponujajo tudi specializirane GUMI transportne trakove, s posebnimi prečnimi in vodilnimi profili.
VEČ

Visoko odporni podporni valji z zaprtim labirint sistemom


Podporni valjčki z zaprtim piramidnim sistemom
Za optimalne tehnične rešitve transporta z GUMI transportnimi trakovi pa naši tehnični sodelavci svetujejo tudi uporabo visoko odpornih podpornih valjev z zaprtim labirint sistemom, ki s posebej prilagojenim sistemom podpore podaljšujejo življenjsko dobo GUMI transportnim trakovom in zagotavljajo njihovo brezhibno delovanje. Zaprt labirint sistem pa preprečuje vdor prahu in sipkega materiala v podporni valj, kar hkrati podaljšuje tudi življenjsko dobo samih podpornih valjev.
VEČ

PU zobata jermena in PU zobata jermena z dodelano strukturo


zobati jermen
Transport izdelanega papirja je poseben izziv, saj mora papir ohraniti prvotno obliko in barvo. Za natančen transport lažjih izdelkov, ki morajo ostati nespremenjeni, redno dobavljamo PU zobata jermena. Za transport najbolj finega papirja pa ponujamo tudi PU zobata jermena z dodelano strukturo, ki zagotavljajo še dodatno varnost in zanesljivost pri transportu papirja.
VEČ

PVC transportni trakovi s posebno dodelavo za kartonažo


PVC transportni trakovi za kartonažoati jermen
Transport pri proizvodni kartonske embalaže zahteva za večkratno ponovitev natančen prenos med posameznimi delovnimi fazami proizvodnje. Pri transporti je torej poleg dobrega oprijema kartona pomemben tudi točen prehod med posameznimi fazami proizvodnega procesa. Za transport v proizvodnih procesih izdelave kartonske embalaže zato ponujamo PVC transportni trakovi s posebno dodelavo.
VEČ

Širok nabor transportnih trakov in jermen

Pomembna konkurenčna prednost, poleg poznavanja panoge, proizvodnje papirja in kartona ter delovnih procesov v papirnicah, kartonažah in tiskarnah, je pomembna prednost podjetja tudi širok nabor visokokakovostnih transportnih trakov in jermen. Naši tehnični sodelavci jih že več kot desetletje redno dobavljajo tudi vodilnim podjetjem v Sloveniji. Kot strokovnjaki za učinkovite rešitve transporta s transportnimi trakovi in jermeni sodelujejo tudi pri oblikovanju rešitve v najbolj zahtevnih proizvodnih procesih.

Zanesljive rešitve transporta s transportnimi trakovi in jermeni

Rešitve transporta v proizvodnih procesih, ki jih oblikujejo naši tehnični svetovalci s transportnimi trakovi in jermeni, so v prvi vrsti zanesljive, usmerjene tako v transport surovine kot končnih izdelkov; odporne, na kemikalije in visoke temperature; ter natančne, saj s prečnimi in vodilnimi profili zagotavljajo stabilen transport. Transportni trakovi lahko z materiali ali posebnimi prilagoditvami sledijo tudi posebnim zahtevam, kot enostavno čiščenje in vzdrževanje in najvišji higienski standardi.

Inovativne rešitve transporta zahtevajo tehnično znanje in bogate izkušnje

Naši tehnični sodelavci posebej opozarjajo, da so rešitve transporta v papirni industriji zelo različne, v nekaterih segmentih tudi inovativne. Prav zato je za učinkovite rešitve pomembno tehnično znanje o transportnih trakovih in jermenih, bogate izkušnje z njihovo implementacijo ter spremljanje aktualnih trendov v papirni industriji.

Za optimalne rešitve se posvetujemo tudi s tehničnimi sodelavci partnerjev v tujini

V primeru, da naši tehnični sodelavci nimajo izkušenj z implementacijo posameznega, tehnično prilagojenega transportnega traku, se o zanesljivosti in življenjski dobi posvetujejo s proizvajalcem ali partnerji s Slovenije in tujine. S tem zagotovimo dostop do širše palete rešitev transporta v proizvodnih procesih papirne industrije.
TEHNIČNO ZANNJE, KI OBLIKUJE PRIHODNOST.
ZA VAS IŠČEMO INDIVIDUALIZIRANE REŠITVE, STROJEGRADNJA OEM
IZKUŠNJE IN ZNANJE NAREDIJO RAZLIKO.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.