GUMI transportni trakovi za teptalce za sneg

tinaUncategorized

GUMI transportni trak za teptalec za sneg je prilagojen posebnim zahtevam transporta na smučiščih.  Z različnimi debelinami in širinami se prilagajajo gosenicam ter zagotavljajo odpornost na ekstremne vremenske pogoje (vlago, mraz, veter, UV žarke in drugo). Na voljo so  v pol gotovi različici, ko perforacijo za gosenice naredite sami, ali pa popolnoma gotovih različicah, ko perforiranje izvedemo v servisnih prostorih podjetja. GUMI transportni trakovi za teptalec za sneg so tako v celoti prilagojeni tehničnim zahtevam teptalca in obstojnost tudi pri visokih silah.

GUMI transportni trak za teptalce za sneg – tehnične lastnosti:

Tip transportnega traku / GUMI

Debelina transportnega traku / 9 mm – 13 mm

Optimalna izbira GUMI transportni trak za teptalce za sneg

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične lastnosti GUMI transportnih trakov, zato se pri nakupu transportnega traku za teptalce za sneg najprej pogovorimo in svetujemo glede optimalne izbire materiala in debeline transportnega traku. S tem lahko za želeno uporabo dosežemo optimalno kvaliteto in ceno transportnega traku.


TRANSPORTNI TRAKOVI

PVC in PU / Modularni / Gumi / Kovinski mrežni / Teflonski /Precejevalni

JERMENA

Zobata / PU okrogla / Ploščata

OPREMA ZA SPAJANJE

Toplotne preše / Repro material za toplotne preše / Oprema za mehansko spajanje / Mehanske spojke proizvajalca Anker Flexco / Kit za prvo pomoč / Lepilo za hladno spajanje

SPAJANJE IN MONTAŽA / SERVIS / TEHNIČNO SVETOVANJE


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.