Vlagalne transportne trakove za peči smo dobavili tudi slovenskim pekarnam

tinapekarne, pu transportni trakovi

Transportni trakovi v pekarnah
Transportni trakovi v pekarnah
PU transportni trakovi v pekarnah imajo FDA certitikat

V pekarnah se zaradi posebnih zahtev povezanih s temperaturami, od nižjih temperatur pri vzhajanju ali šokiranja do visokih temperatur pri peki, ter standardov za pripravo hrane, za vlaganje v peči uporabljajo posebni vlagalni transportni trakovi. PU tansportni trakovi so primerni za uporabo pri visokih temperaturah in imajo FDA certifikat. Širino transportnih trakov prilagodimo širini peči.

Tip transportnega traku izberemo glede na pogonski sistem, navadno se uporabljajo PU ali modularni transportni trakovi.
Tip transportnega traku izberemo glede na pogonski sistem, navadno se uporabljajo PU ali modularni transportni trakovi.

Transportni trakovi se s posebnimi sistemi zaključeni tako, da omogočajo nemoten prenos na transportne trakove za transport gotovih izdelkov. V Podjetju Publica TRS zagotovimo tudi transportne trakove za transport gotovih izdelkov, kruha in drobnega peciva, ki imajo FDA certifikat. Tip transportnega traku izberemo glede na pogonski sistem, navadno se uporabljajo PU ali modularni transportni trakovi. 

Tehnično svetovanje
V Podjetju Publica TRS ponudimo celotno storitev pri nakupu vlagalnih transportnih trakov za peči in transportnih trakov za gotove izdelke, od ogleda peči oziroma proizvodne linije v pekarni, do svetovanja in dobave ter končne montaže traku.

Izbiro transportnega traku prilagodimo tehničnim zahtevam peči in proizvodne linije, količini testa oziroma gotovih izdelkov ter času uporabe.

V podjetju Publica TRS dobavimo in montiramo tudi druge transportne trakove, gumi in PVC transportne trakove ter posebne transportne trakove, teflonske transportne trakove in kovinske mrežne transportne trakove. V proizvodnih se za prenos moči uporabljajo tudi jermena. V podjetju Publica TRS ponujamo PU okrogla, zobata in ploščata jermena, okrogla jermena tudi spajamo.