Transportni trakovi za posipalce soli ali peska v zimski službi

SaraZimska služba

V letu 2023 je podjetje Publica TRS dodalo nove transportne trakove v svojo ponudbo za posipalce soli ali peska v zimski službi. Ti transportni trakovi so bili oblikovani in izdelani tako, da ustrezajo tehničnim zahtevam posipalcev in ohranjajo želeno granulacijo posipnega materiala. V tem članku bomo podrobneje predstavili te transportne trakove in njihove prednosti.

Transportni trakovi za posipalce

Transportni trakovi za posipalce so troslojni in drsni, kar omogoča nemoteno drsenje po pločevini ter v obliki črke “V”, kar ohranjanja želeno granulacijo posipnega materiala. V podjetje Publica TRS ponumo tri standardne tipe transportnih trakov za posipalce.

transportni trakovi

Širina transportnih trakov je prilagojena širini transporterja

Širina transportnih trakov je prilagojena širini transporterja, ki prenaša posipni material iz zalogovnika do rotacijskega krožnika. Standardno sta na voljo dve širini: 400 mm in 500 mm. Ta prilagodljivost omogoča, da se trakovi popolnoma prilegajo posipalcem in zagotavljajo učinkovit prenos materiala.

V” oblika transportnih trakov za optimalno delovanje

Vsi transportni trakovi za posipalce imajo obliko črke “V” s profilom višine 5 mm. Ta oblika omogoča, da transporter v posipalcu zajame posipni material in ga odstavi na rotacijski krožnik. Profili višine 5 mm pa tudi ohranjajo želeno granulacijo posipnega materiala, kar je ključnega pomena za učinkovito delovanje posipalcev.

Transportni trakovi za posipalce so troslojni

Transportni trakovi za posipalce so troslojni, sestavljeni iz:

  • Spodnjega sloja tekstila debeline 2 mm.
  • Srednjega tekstilnega traku debeline 2 mm.
  • Zgornje gume debeline 3 mm.

    Spodnji sloj omogoča gladko drsenje po podporni površini, srednji trak zagotavlja moč traku, zgornja guma pa je prilagojena posipnemu materialu za preprečevanje drsenja in poledice.

Prednosti transportnih trakov za posipalce

Transportni trakovi za posipalce, ki jih ponujamo v podjetju Publica TRS, so popolnoma prilagojeni za transport posipnih materialov od zalogovnika do rotacijskega krožnika. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo trakov in zmanjšuje stroške vzdrževanja za koncesionarje zimske službe. Poleg tega v podjetju Publica TRS ponuja tudi širok izbor drugih transportnih trakov in jermenov za prenos sil ali tovora, kar vam omogoča, da izberete najboljšo možnost za svoje potrebe.

Ostala ponudba podjetja Publica TRS

Poleg transportnih trakov za posipalce v podjetju Publica TRS ponujamo tudi širok izbor drugih transportnih trakov in jermenov. Med njimi so PVC in PU transportni trakovi, odbojni gumijasti trakovi za pluge, modularni transportni trakovi, kovinski mrežni trakovi, ploščati trakovi, PU zobati trakovi in okrogli jermeni. Podjetje ponuja tudi posebne transportne trakove, kot so teflonski in precejevalni trakovi. Imamo tudi servisne prostore, kjer poteka servis in spajanje, izvajamo pa tudi servis trakov na terenu, ki ga prilagodimo delovanju strojev in proizvodnji.

Zaključek

V letu 2023 smo v podjetju Publica TRS razširili svojo ponudbo transportnih trakov za posipalce soli ali peska v zimski službi. Ti trakovi so popolnoma prilagojeni za transport posipnih materialov od zalogovnika do rotacijskega krožnika. S svojo obliko in materialom zagotavljajo učinkovito delovanje posipalcev in ohranjanje želene granulacije posipnega materiala. Poleg tega v podjetju Publica TRS ponujamo tudi širok izbor drugih transportnih trakov in jermenov za različne potrebe strank. S svojo kakovostno ponudbo in servisom na terenu je podjetje Publica TRS med boljšimi na področju transportnih trakov v Sloveniji.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.