Transportni trak za krmilno postajo izdelamo po meri

Transportni trak za krmilno postajo

V podjetju Publica TRS smo v letu 2020 začeli tudi z dobavo in servisiranjem transportnih trakov za krmilne postaje. Dobavimo lahko PVC ali gumi transportni trak za krmilno postajo, ki ima nameščene profile po meri glede na pogon krmilne postaje. Tip traku prilagodimo tudi zahtevani količini krme.
Ker predstavitev sorazmerne nove dejavnosti v letu 2020 ni bila mogoča, objavljamo ločeno novico o svetovanju, dobavi in servisiranju transportnih trakov za krmilne postaje, z ali brez profilov

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične zmožnosti tako gumi kot PVC transportnih trakov, zato pri nakupu transportnega traku za krmilno postajo najprej pogovorimo.

Na PVC transportni trak z visokofrekvenčnim  spojem dodamo profile, ki so prav tako iz PVC materiala in so nameščeni po meri, glede na zahteve krmilne postaje.

V podjetju Publica TRS lahko dobavimo in servisiramo tudi transportne trakove za druge kmetijske stroje, redno sodelujemo s proizvajalcem pobiralnih zgrabljanikov sena na strmih pobočjih ter balirnih in rezalno – cepilnih strojev.