PVC in GUMI transportni trak se redno uporabljajta tudi na kmetijah

tinaKmetije

Širok nabor transportnih trakov za kmetijske stroje in priključke

V ponudbi podjetja Publica TRS, trgovini s transportnimi trakovi in servisom, ponujamo zelo širok nabor izdelkov za kmetijstvo, od GUMI ali PVC transportnih trakov s prečnimi profili za krmilni voz, za balirke, za rezalno-cepilne stroje za drva, za žage, za kosilnice, do ploščatih jermen za manjše elektrarne in še več. Za predstavitev transportnih trakov ter storitev spajanje, montaže in servisa, ki jih ponujamo za kmetijske stroje in priključke, smo se odločili po drugem nujnem servisu transportnega traku za krmilni voz.

Tehnično znanje in prilagojene rešitve

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične lastnosti GUMI in PVC transportnih trakov ter tehnične zahteve transporta v različnih kmetijskih dejavnostih. Prav zato vam lahko ponudimo transportni trak z optimalnim razmerjem med pričakovano kvaliteto in ceno.

Transportni trakovi za krmilne vozove

V zadnjem obdobju smo dobavili več transportnih TRAKOV ZA KRMILNE VOZOVE. Kvaliteto, število plasti oziroma debelino PVC transportnega traku in gostoto prečnih profilov smo prilagodili količine krme, ki dnevno potuje po transportnem traku. Vsi trakovi, tudi servisirani, še nemoteno delujejo.

Ploščata jermena za prenos sile v elektrarnah

Redno sodelujemo tudi z MANJŠIMI ELEKTRARNAMI na kmetijah. Zanje dobavljamo ploščata jermena, ki zagotavljajo nemoteno delovanje elektrarne za proizvodnjo maksimalne količine elektrike glede na pretočnost vode.

Transportni trakovi za zgrabljalnike, tudi na strmih pobočjih

V letu 2020 smo redno sodelovali pri razvoju ZGRABLJANIKA ZA STRMA POBOČJA. Skupaj smo izbrali optimalen PVC transportni trak, ki je namenjen transportu pokošene trave, in podpira nemoteno delovanje priključka tudi na strmih pobočjih.

Transportni trak za rezalno-cepilne stroje za polena in sekance

Za REZALNO-CEPILNE STROJE ZA DRVA, STROJE ZA SEKANCE in DROBILCE dobavljamo kvalitetne PVC in GUMI transportne trakove različnih debelin in vzdržljivosti. Na transportni trak namestimo tudi želeno količino prečnih profilov. Optimalni izbor transportnega traku je še posebej pomemben zaradi sil in potrebne vzdržljivosti materiala.

Transportni trak za transport živalskih iztrebkov

Transportni trak za TRANSPORT ŽIVALSKIH IZTREBKOV izberemo glede na vrsto živali, saj imajo nekatere živali zelo specifične iztrebke, glede na snovi, ki jih iztrebki vsebujejo, spet druge glede na količino iztrebkov. Transportni trakovi z Monolytic PP materiala se uporabljajo za TRANSPORT KOKOŠJIH IZTREBKOV pri prireji jedilnih jajc in so primerni tako za manjše kot večje reje.

Transportni trakovi za balirke

BALIRKE se v Sloveniji uporabljajo sezonsko, zato je pomembno, da so v tem obdobju polno funkcionalni. Prav zato vam ponujamo hitro dobavo, po potrebi dostavimo s hitro pošto, ter odziven servis trislojnih, tehnično prilagojenih GUMI transportnih trakov. Po dogovoru lahko za vas pripravimo tudi rezervni transportni trak.

Individualizirane in posebne tehnične rešitve transporta s transportnimi trakovi

Za bolj zahtevne projekte smo v preteklosti za nosilce kmetij pripravili tudi posebne tehnične risbe in po naročilu dobavili tudi zelo specialne transportne trakove in jermena ali transporterje.

Naša ponudba je celovita in vključuje tudi spajane, montažo in servis

Naša ponudba in storitve so v celoti predstavljene na spletni strani https://www.publica-trs.si. Med izdelki, ki jih še ponujamo in so zanimivo za kmetijstvo so tudi zobata in PU okrogla jermena, oprema za spajanje, spajanje in servis. V prostorih na Usnjarski cesti 9, Kamnik vam ponujamo spajanje PVC in GUMI transportnih trakov z mehanskim spojem, lepljenje trakov in namestitev prečnih ali vzdolžnih profilov. Prisotni pa smo tudi v drugih panogah, papirni, pekarski, prehranski, kovinsko–predelovalni, lesno–predelovalni in reciklažni industriji, v logistiki, v elektrarnah in vinogradništvu ter pri avtomatizaciji procesov. 

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FB Publica TRS

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako lahko pomagamo?

Pošljite vprašanje ali povpraševanje

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.