PVC in gumi transportni trak se redno uporabljajta tudi na kmetijah

tinaKmetije

V ponudbi podjetja Publica TRS, trgovini s transportnimi trakovi in servisom, imamo za kmetijstvo zelo širok nabor izdelkov, od gumi ali PVC transportnih trakov s prečnimi profili za krmilni voz, za balirke, za rezalno-cepilne stroje za drva, za žage, za kosilnice, do ploščatih jermen za manjše elektrarne in drugo. Za predstavitev izdelkov in storitev, ki jih ponujamo za kmetijsjko mehanizacijo, smo se odločili po drugem obisku in nujnem servisu transportnega traku za krmilni voz.

V podjetju Publica TRS dobro poznamo tehnične lastnosti gumi in PVC trakov ter tehnične zahteve oziroma posebnosti transporta v okviru različnih dejavnosti na kmetijah. Prav zato vam lahko ponudimo transportni trak z optimalnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

V zadnjem obdobju smo dobavili več transportnih TRAKOV ZA KRMILNE VOZOVE. Kvaliteto, število plasti oziroma debelino PVC traku in gostoto prečnih profilov smo prilagodili količine krme, ki dnevno potuje po transportnem traku. Vsi trakovi, tudi servisirani, še nemoteno delujejo.

Redno sodelujemo tudi z MANJŠIMI ELEKTRARNAMI, ki jih na kmetijah deluje kar nekaj. Za slednje dobavimo ploščata jermena, ki zagotavljajo nemoteno delovanje elektrarne za proizvodnjo maksimalne količine elektrike glede na pretočnost vode.

V letu 2020 smo redno sodelovali pri razvoju PRIKLJUČKOV ZA TRANSPORT SENA NA STRMIH POBOČJIH. Skupaj smo izbrali optimalen PVC transportni trak, ki je namenjen transportu pokošene trave, in podpira nemoteno delovanje priključka tudi na strmih pobočjih.

Za REZALNO-CEPILNE STROJE ZA DRVA dobavljamo kvalitetne gumi transportne trakove različne debeline oziroma vzdržljivosti. Na transportni trak pa namestimo tudi željeno količino prečnih profilov. Optimalni izbor transportnega traku je tu zaradi sil in potrebne vzdržljivosti materiala še posebej pomemben.

Gumi transportni trakovi se na večjih kokošjih farmah in kmetijah uporabljajo za TRANSPORT ŽIVALSKIH IZTREBKOV. Gumi transportni trak izberemo glede na vrsto živali, saj imajo nekatere živali zelo specifične iztrebke, glede na snovi, ki jih iztrebki vsebujejo, spet druge glede na količino iztrebkov.

BALIRNI STROJI se v Sloveniji uporabljajo sezonsko skladno s podnebjem v poznih pomladnih, poletnih in jesenskih mesecih, zato je še posebej pomembno, da so v tem obdobju polno funkcionalni. Prav zato vam ponujamo hitro dobavo, po potrebi dostavimo s hitro pošto, ter odziven servis gumi transportnih trakov. Po dogovoru lahko za vas pripravimo tudi rezervni trak.

Za bolj zahtevne projekte smo v preteklosti za nosilce kmetij pripravili tudi posebne tehnične risbe in po naročilu dobavili tudi zelo specialne transportne trakove in jermena.

Naša ponudba in storitve so v celoti predstavljene na spletni strani https://www.publica-trs.si. Med izdelki, ki jih še ponujamo in so zanimivo za kmetijstvo so tudi zobata in PU okrogla jermena, oprema za spajanje in montažo na terenu. V prostorih na Usnjarski cesti 9, Kamnik vam ponujamo spajanje PVC in gumi trakov z mehanskim spojem, lepljenje trakov in namestitev prečnih ali vzdolžnih profilov. Prisotni pa smo tudi v drugih panogah, papirni, pekarski, prehranski, kovinsko predelovalni, lesno – predelovalni in reciklažni industriji, v logistiki, v elektrarnah in vinogradništvu ter pri avtomatizaciji procesov.